2777
2789
عنوان

بی بی چکمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 76 پست
مبارکه عزیزم قبل از روز موعودت زیردلت دردمیکرد با پاهات و کمرت خیف ن زیاد

زیر دلم خیلی زیاد و کمرم خیلیییی کم دیروز درد گرفت فقط ولی حالت تهو و سرگیجه شدید چند روزه داشتم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتي عزيزم

من ماه قبل هفدهم تاریخ اولین روز پریودیمه بنظرتون الان چند هفتمه؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
واسم دعا کنید ۲ ساله انتظار میکشم ۱۹ سالمه و شوهرم ۲۳ سالشه  هر ماه با کلی امید منتظریم

عزیزممم

ان شالله که خدا بهت فرزندی صالح و سالم هدیه بده 

دکتر رفتین مشکلی ندارین؟

من ماه قبل هفدهم تاریخ اولین روز پریودیمه بنظرتون الان چند هفتمه؟

خوب عزيزم بشمار از اونروز ببين چند روز ميشه..من نميدونم چندمه امروز

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
زیردلم سمت راستشو انگار دارن چاقو میزنن. ازبس تیر میکشه.نمیدونم طبیعیه یا نه

مال منم این ماه خیلییی تیر میکشیه و درد میکنه

عزیزم برای منم دعا کن.... مبارکه...

ان شالله که بزودی زود یهو نی نی قافل گیرت کنه و بیاد تو دلت

عزیزممم ان شالله که خدا بهت فرزندی صالح و سالم هدیه بده  دکتر رفتین مشکلی ندارین؟

داشتیم بر طرف شد خداروشکر فقط چون تپلم بهم متفورمین داده با دوتا امپول chg روز ۱۴ سیکلم زدم گفت بارداری میشی نگران نباش