2777
2789
عنوان

بی بی چکمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 76 پست
انشالله.... علائمت چی بود...؟

حالت تهو وسرگیجه شدید که دوروز خیلییی زیاد شده و درد معده و حساس شدن به بعضی بوهاا.امروز که روز موعدم بود خیلی تشدید شده بود همه علائم شکمم ی هفته ایه خیلیی درد میگیره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
حالت تهو وسرگیجه شدید که دوروز خیلییی زیاد شده و درد معده و حساس شدن به بعضی بوهاا.امروز که روز موعد ...

,واییییی نگو من صبحا بادرد معده از خواب بیدار میشم....

شمام اینطوری هستی ....؟یه معده درد دلپیچه مانند خیلی بده...

من از درد بدش حس تهوع خیلی خیلی کم بهم دست میده..

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیییزم 😍😍

تو‌دلیت مبارکت باشه😍😍

برای منم از ته دل دعا کن هفته ی بعد پریود نشم 

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
,واییییی نگو من صبحا بادرد معده از خواب بیدار میشم.... شمام اینطوری هستی ....؟یه معده درد دلپیچه ما ...

برای من پیج نبود درد بود که نمیدونستم معده هست یا قلب

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عزیییزم 😍😍 تو‌دلیت مبارکت باشه😍😍 برای منم از ته دل دعا کن هفته ی بعد پریود نشم 

ان شالله پریود نمیشی و نی نی باشه

من فردا میرم ازمایش دعا کن مثبت و خوب باشه

ان شالله پریود نمیشی و نی نی باشه من فردا میرم ازمایش دعا کن مثبت و خوب باشه

انشاالله برای منم دعا کن بی بی مثبت بشه برم

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
ان شالله پریود نمیشی و نی نی باشه من فردا میرم ازمایش دعا کن مثبت و خوب باشه

انشالله ❤❤❤

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
مال منم اینجوریه فردا میرم دکتر

امروز بی بی چک گذاشتم هیچی نیفتاد.بعد یک ساعت یه خط خییلی محو افتاد.اعصابم خراب شد. تا کی اینهمه زجر و انتظار

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

قبل موعدت هم بی بی زده بودی؟

نه فکرشو نمیکردم وچون چند ماه بود میزدم و منفی بود دیگه باخودم عهد کرده بودم هروقت عقب زدم بعد بی بی بزنم

امروز بی بی چک گذاشتم هیچی نیفتاد.بعد یک ساعت یه خط خییلی محو افتاد.اعصابم خراب شد. تا کی اینهمه زجر ...

پریود شدی؟