2777
2789
عنوان

جديدا خيلي دلم براي بچم ميسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 42 پست
خب گفتی اینو به مشاور که همسرت راضی نیست؟

شوهرم ميكه بلاخره كه بايد جدا بشه اتاقش 

و هر وقتم بخاد جدا بشه اين سختيا رو داره و هر چي ديرتر بشه سختره برا خودش 

در نتيجه شوهرم معتقده الان بهترين زمانه اذيت ميشه چند روز تموم ميشه 

اما من طاقت ندارم چون فهميدم بچم استرس داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ریشه ترسش پیدا کن مشکل خوابش حل میشه 

وابستگی ش باید با کمک مشاور کودک حل کنی بهت تکنیک یاد میده که چطور با کمترین آسیب وابستگی از بین ببری 

دعوا فایده نداره استرسش بیشتر میشه با این فکر میخوابه که من شب بیدار شم پیش مامان نیستم 

طی روز خسته ش کن که شب راحت بخوابه انرژی برای استرس داشتن نداشته باشه 

باهاش صحبت کن درباره اتاق خوابش کتاب های در اینباره بخر باهاش دوست باش ولی بهش استقلال بده 

روی تمدد اعصاب تون هم کار کنید دعوا با یک بچه سه ساله!؟

رابطه تون مدیریت کنید  تقریبا ۲۰ دقیقه بعد از شروع خواب،خواب  کودک  وارد مرحله عمیق شدن  میشه 

باهاش قایم موشک زیاد بازی کن بهترین بازی برای از بعد ۱۸ ماهگی هست برای کم شدن وابستگی و از بین رفتن ترس نبودن والدین 

از سری تجربه های یک مادر🌷

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
2803
شوهرم ميكه بلاخره كه بايد جدا بشه اتاقش  و هر وقتم بخاد جدا بشه اين سختيا رو داره و هر چي ديرت ...

مواظب باش که این استرس و جدا کردن یکباره باعث شب ادراری نشه عزیزم

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
لطفا به شوهر من تو هين نكن

به شوهرت توهین کردم الان؟؟ظرفیت انتقاد نداری تاپیک نزن خانوم.شوهرت مگه بچست توهینه؟

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
2804

اتاقش رو تزیین کردین؟ مثلا براش تابلو های رنگی رنگی بزن یا هرچیزی که دوست داره شاید استرسش رو کم کنه یا اگر کسی رو داری که بچت بهش علاقه داره مثل خواهر یا دوست میتونی مثلا آخر هفته ها چند ساعت ببری پیشش؟

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
2805
اتاقش رو تزیین کردین؟ مثلا براش تابلو های رنگی رنگی بزن یا هرچیزی که دوست داره شاید استرسش رو کم کنه ...

بله اتاقشو تزيين كردم چنتا عروسك  جديد السا  و آناخريدم براش با اينكه چند مدلشو داشت قبلنا... روتختي و رو بالشيشو كلا باهم رفتيم از اول خودش انتخاب كرد...فقط اتاقشو دو سه ساعت توي روز دوست داره بره بازي كنه همين  

و متاسفانه با كسي اونقدر جور نيست كه بمونه پيشش... خيلي وابسته منه حتي خونه مادر بزرگشم (ما مان خودم )من نباشم نميمونه تنها