2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

385 بازدید | 22 پست

۳ روز پیش تو اینستا قسمت استوری عکس جوجه کباب که با همسرجان داشتیم درست میکردیم را کذاشتم یهو دیدم خواهر شوهرم که هیچوقت تو استوری های من چیزی نمینویسه زد نوش جان مهدی جان ، اسم شوهرم مهدیه ، من موندم چرا به من زده نوش جان مهدی جان مگه من ادم نیستم که اسم شوهرمو برده ، واستم به شوهرم بگم خواهرت چه خواهر شوهر بازی دراورده بی خیال شدم کفتم رو خواهرش حساسه مبخواد هزار تا دلیل بیاره که خواهرم بی متظور زده ، منم فقط جواب دادم ممنون جات خالی بود ببینم چی میگه ، هیچی دیگه نگفت ، خیلی ازش حرصیم امشب هم میببنمس تحفه رو ، به نظرتون سر سنگین برخورد کنم و خوذشو و بچشو محل ندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه احوالپرسی ساده،زیاد با بچه شم گرم نگیر

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

محلش نذار اصلا رو خودت نيار ، با مهدي جان خورديم كلي هم خوش گذشت جاتون خالي 😊منم عكس فارغ التحصيلي  ليسانس و فوق ليسانس آش رو گذاشتم نوشت عمه قربونت برهه كه رو خانواده بابات رفتي 😂😂 منم نوشت ارهه گلم دقيقا همينه😂

یعنی هلاک این مشکلتم، اونم به خاطر جان گفتن به برادرش تحفه شد🙄🙄 زن داداش من رفته بیمارستان برای زایمان ، من هر ساعت دارم به داداشم زنگ میزنم دلم داره می لرزه، چه فایده اخرش عروس ما هم مثل شما😖 از هیچی ، همه چی درمیاره. 

واسه این مسایل به نظرم بهتره اصلا به روی مبارک خودت نیاری و خیلی شیک مثل همیشه برخورد کنی. اون اگه هدفش در اوردن حرص تو باشه ، وقتی ببینیش و عکس العمل نشون بدی تو دلش خوشحال میشه که موفق شده پس به زبان عامیانه حرفشو بزن به پشتت و راهتو برو 😃 اون جوجه کباب هم نوش جون جفتتون فقط دیدیش هی از کبابی که همسرت درست کرده بود با اب و تاب تعریف کم حاش جا بیاد 😁😁

من خواهر شوهرام فعلا خوبن ولی یه جاری دارم خیلی حسودی میکنه جالبش اینجاس که خودش منو ب نامزدم معرفی کرده 😒😒 اونیکی جاریم هام میان میگن اینو گف پشتت اونو گف 

الان موندم که فاز اون جاریام که حرفایی که گفته میان پیشم میگن چیه کلا تو فازشون موندم😧