2777
2789

٥ روزه سزارين شدم جاى بخيه اش خيلى درد ميكنه، عفونت چيزى هم نكرده، نميتونم بشينم حتى شير بدم بچم😔 دراز ميكشم شير ميدم اونم كه خيلى بد شير ميخوره كلافه شدم دلم براى بچم ميسوزه گريه ميكنه، شير خشكم ميخوره بالا مياره، شير خودمو فقط از يه سينه ميخوره ديگه دارم روانى ميشم ازين وضعيت😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ولي حتمن بهت توصيه مي کنم سعي کن صاف راه بري 

من همش خميده راه مي رفتم خيلي درد داشتم موقع صاف راه رفتن و الان جاي خط سزارينم خيلي زشت شده- براي بهبود زخمت هم هر روز دوش بگير و با شامپوي بچه بشورش 

چرا آخه؟ من اصلاً اینطوری نبودم. با شیاف مسکن بهتر نمیشی؟

اصلا من چنان دردى دارم كه ديروز فقط داد ميزدم گريه ميكردم از بس حالم بد بود و درد داشتم حتى يه قدم نميتونم بردارم، دوتا شياف ميزارم دوتا مسكن ميخورم با يه آمپول آرام بخش تازه اوضام اينه

2804
اصلا من چنان دردى دارم كه ديروز فقط داد ميزدم گريه ميكردم از بس حالم بد بود و درد داشتم حتى يه قدم ن ...

نمیدونم چرا اینطوری شده. به دکترت زنگ بزن بگو. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
2805

چشمات که سیاهی میره به خاطر ضعیف بودنته سعک کن غذاهای مقوی بخوری شیره خرما .گداخته . آبگوست ماهیجه و گردن بدون حبوبات سوپ جو اینا هم مقویه هم شیر آور . حتما روزی یکبار آبگوست و گوشت قرمز بخور گلم .

سعی کن شیر به بچه ات زیاد بدی هر چی شیر بدی دردت کمتر میشه و از لحاظ روحیم برات بهتره . دور خودتو خلوت کن و به چیزی فکر نکن فقط به خودت و بچه ات .

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
2801