2777
2789
عنوان

😭😭😭 چیکار کنم آخه

132 بازدید | 8 پست

دخترم خیلی زود خودش از پوشک گرفته شد ولی الان چند روز هست گاهی دستشویی داشته باشه نمیگه و خودشو خیس میکنه یعنی دیروز از قبل از عصر تا نزدیک ۹ هرچی بهش گفتم بریم؟ دستشویی نیومد تا اینکه گفت مامان دستشویی دویدم طرفش ولی تا رسیدم ریخت به خودش.ساعت ۱۰ رفته تو اتاق داشت خمیر بازی میکرد رفتم بهش سر بزنم میگم دستشویی نداری گفت نه ۱۰ دقیقه بعدش دیدم پی پی کرده تو خودش اومد سراغم.۱ سال و ۱۰ماهگی گرفته شد از پوشک الانم ۲ سال و ۶ ماهشه.قبلا بدون اینکه من بگم خودش میومد میگفت دستشویی داره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

انقدر می دونم ک اصلا نباید واکنش منفی نشون بدید ک بترسه ؛ با محبت و زبون نرم و بازی و وقت گذاشتن و داستان گفتن ، بهش هم آرامش بدید ، هم خواسته تونو بگید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من مجدد پوشکش کن ولی دستشویی هم ببر اینجوری راحتتری 

۸ ماه هست که پوشکش‌ نکردم فکر نکنم بذارم پوشکش کنم

انقدر می دونم ک اصلا نباید واکنش منفی نشون بدید ک بترسه ؛ با محبت و زبون نرم و بازی و وقت گذاشتن و د ...

دیشب خیلی عصبی شدم ی دونه زدمش‌ خودمم میدونم کارم‌ اشتباه بود واسه همین گفتم بیام از شما کمک بگیرم‌ تا شاید بهتر بشه

خب این باعث میشه که یه کوچولو تنبیه بشه و مجبوره ک ب وقتش اعلام کنه دسشویی داره😁

حالا بهش میگم میخوام پوشکت‌ کنم ی بسته هم پوشک داریم تو خونه ی دونه رو بهش میبندم‌ اگر دیدم خیلی اذیت میشه تهدیدش‌ میکنم که اگر نگی دوباره پوشک میشی