2777
2789
عنوان

تمیزی و نظافت لطفا خانوما بیاین.

250 بازدید | 17 پست

برای از بین رفتن چربی شعله های گاز و اون اهنی که روی گازه..بهترین روش یه قابلمه بزرگ پر اب کنید بزارید روی شعله وسط.شعله ها رو بریزید داخل اب بزارید چند قل بزنه بعد میبینید ک چربی ها جدا شدن یه رب بزارید قل بخوره.بعد در بیارید با سیم حسابی بکشید میبینید ک حسابی تمیز شده مس روز اول.یا حتی کتری های استیل تونو بندازید تو آب اگه چربی داره تمیز و براق میشه.کتری ها چون رو گاز هستن موقع اشپزی چربی میپره ....،

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گاز پاک. گرفتم مارکش متفرقه بود ببین میزدی چربی دوسوت میاد پایین..اسمش پاکناز بود فکر کنم..... منک دیگ گیر نیاوردم.. ولی خب سرکرو بریز تو تشت بزرگ ک اون آهنارو بزار توش خیلی کم سرکه بریزا جوش شیرینم بریز مراقب باش کف نکنه تو حموم انجام بده بزار بمونه چندساعت پاک میشه

من گاز پاک. گرفتم مارکش متفرقه بود ببین میزدی چربی دوسوت میاد پایین..اسمش پاکناز بود فکر کنم..... من ...

اره درسته اما اینارو نداشتم..اکه کف کنه چی میشه مگه

عزیزم اون اهنیا خیلی بزرگه و قابلمه سایزش ندارم خیلی ناراحتم بخاطرش راه حلی دارید ؟ راستی برای تمی ...

من قابلمم بزرگ بود..شما میتونی تو تشت سرکه و جوش شیرین کمی بزیزی بعد او اهنیا بندازی توش..من در شیشه ای و هروز یا ی روز درمیون تمیز میکنم ک چرب نشه..با شوما و کمی وایتکس و اسکاج بکش محکم روش چندبار اینکارو کن بعد با دستمال نم دار خشک کن 

من قابلمم بزرگ بود..شما میتونی تو تشت سرکه و جوش شیرین کمی بزیزی بعد او اهنیا بندازی توش..من در شیشه ...

منم بعد از هرباری ک با گاز کار میکنم همجاشو پاک میکنه برا همین همیشه تمیزه