2777
2789
عنوان

وام و ضامن

692 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها.لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.شرایط خیلی بدی هستیم.صاحبخونه زودتر از موعد میگه تخلیه کنید و یا هم پول پیش هم اجاره رو زیاد کنیم .الان دنبال وامیم.دفتر معرفی ضامن توو کرج یا تهران میشناسید؟توروخدا راهنمایی کنید

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
زودتر که قانونا نمیتونه

هر روز میاد جلو در خونه.تحت فشار گذاشتتمون.الانم خیلی اجاره ها و پول پیش بالا رفته.در هر صورت ماهم میخوایم ک تخلیه کنیم باید یه وام بگیریم.صامن نداریم .دفتر معرفی ضامن هم نمیشناسیم کرج

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیوار زیاد

یکی دوتا بیشتر نبود

اونم میگن ۵۰ تومن بفرست تا برات عکس فیش حقوقی رو بفرستم بعد بیام و کسر از حقوق بدم بانک و دوتومن پیش میگیرم.بنطرت اعتماد کنم بهشون؟

یکی دوتا بیشتر نبود اونم میگن ۵۰ تومن بفرست تا برات عکس فیش حقوقی رو بفرستم بعد بیام و کسر از حقوق ...

میگن عکس فیش حقوقی رو ت.ل.گ.ر.ام میکنم ببر بانک استعلام بگیرن.اگه قبول کردن حضوری بیام کسر حقوق بدم.پیشم ک دوتومن بده.بانک اصلا فیش حقوقی بدردش نمیخوره و جواب درست نمیدن چ برسه ک باعکس بخواد استعلام بگیرع.بنظرت اعتماد کنم؟

جهاد كشاورزي يه وامي ميده كه ٤ درصده، دو هفته ميري كلاس آموزش بعد ميري وامو ميگيري منتها ضامن ميخواد

نمیدونید چ ضامنی میخوان؟وامو ک مهر اقتصاد گفت بدون سپرده ۲۰تومن میدیم.مشکل ضامنه.ضامن شرکت خصوصی داریم منتها باید چک داشته باشه

یعنی تو فامیلتون یه نفر کارمند پیدا نمیشه ضمانتتون رو بکنه؟

ن اصلاااا نداریم.یه ضامن کسر حقوق میخوایم فقط ک نداریم😢

ضامن کسر حقوق یعنی چی؟

یعنی اگه خدایی نکرده یه ماه از قسط عقب افتاد بانک بتونه اون قسطو از حقوقه ضامن کم کنه.اما ب این سرعتم بانک اینکارو نمیکنه.برای اطمینان خودش بانک این نوع ضامنو میخواد