2777
2789
عنوان

وام و ضامن

688 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها.لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.شرایط خیلی بدی هستیم.صاحبخونه زودتر از موعد میگه تخلیه کنید و یا هم پول پیش هم اجاره رو زیاد کنیم .الان دنبال وامیم.دفتر معرفی ضامن توو کرج یا تهران میشناسید؟توروخدا راهنمایی کنید

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
زودتر که قانونا نمیتونه

هر روز میاد جلو در خونه.تحت فشار گذاشتتمون.الانم خیلی اجاره ها و پول پیش بالا رفته.در هر صورت ماهم میخوایم ک تخلیه کنیم باید یه وام بگیریم.صامن نداریم .دفتر معرفی ضامن هم نمیشناسیم کرج

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیوار زیاد

یکی دوتا بیشتر نبود

اونم میگن ۵۰ تومن بفرست تا برات عکس فیش حقوقی رو بفرستم بعد بیام و کسر از حقوق بدم بانک و دوتومن پیش میگیرم.بنطرت اعتماد کنم بهشون؟

یکی دوتا بیشتر نبود اونم میگن ۵۰ تومن بفرست تا برات عکس فیش حقوقی رو بفرستم بعد بیام و کسر از حقوق ...

میگن عکس فیش حقوقی رو ت.ل.گ.ر.ام میکنم ببر بانک استعلام بگیرن.اگه قبول کردن حضوری بیام کسر حقوق بدم.پیشم ک دوتومن بده.بانک اصلا فیش حقوقی بدردش نمیخوره و جواب درست نمیدن چ برسه ک باعکس بخواد استعلام بگیرع.بنظرت اعتماد کنم؟

جهاد كشاورزي يه وامي ميده كه ٤ درصده، دو هفته ميري كلاس آموزش بعد ميري وامو ميگيري منتها ضامن ميخواد

نمیدونید چ ضامنی میخوان؟وامو ک مهر اقتصاد گفت بدون سپرده ۲۰تومن میدیم.مشکل ضامنه.ضامن شرکت خصوصی داریم منتها باید چک داشته باشه

یعنی تو فامیلتون یه نفر کارمند پیدا نمیشه ضمانتتون رو بکنه؟

ن اصلاااا نداریم.یه ضامن کسر حقوق میخوایم فقط ک نداریم😢

ضامن کسر حقوق یعنی چی؟

یعنی اگه خدایی نکرده یه ماه از قسط عقب افتاد بانک بتونه اون قسطو از حقوقه ضامن کم کنه.اما ب این سرعتم بانک اینکارو نمیکنه.برای اطمینان خودش بانک این نوع ضامنو میخواد