2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدددم...

190 بازدید | 20 پست

شوهرم هی عصو این کانالای بد میشه...چند بارم باهاش حرف زدم ولی نتیجه نمیده..البته کار منم اشتباهه میرم سر گوشیش ولی خب کار اون بد تره...خیلی مهربونه به فکر زندگیه ولی این کارش واقعا رو اعصابمه...یه چند روز عضو کانالا نبود خوشحال شدم الان رفتم دیدم عضو کانالی شده که فقط فیلم و عکس نیست از اینا که اعضاش حرف میزننو چت و اینا ک به نطر من بدتر از اون فیلماس...دیگه نمیدونم چه کنم...یعنی نمازم میخونه و اینجوریه ولی این کارش دیگه رو اعصابنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو بگم امروز تو یجایی بین خانما صحبت بود ک تل طلایی و موبو خودش یهویی اینکارو میکنه هرچقدرم حذف کنی باز میاد حالا نمیدونم شاید مال همسر شماهم اینجوری باشه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
اولین بار ک متوجه شدی برخوردت باهاش چجوری بود؟اون چه عکس العملی نشون داد؟

نمیگه کارم درسته ولی اشتباهشم قبول نداره...میگه اگه هم ببینم برا دلم میبینم...بهش میگم پس چرا نماز میخونی میگه اونم برا دلمه...میگم گناهه میگه خدا اینقدر گناهایی بزرگ تر هست ک اینو نمیبینه و گناش گردن خودم...میگم ضرر به زندگیمونه میگه نگران این موضوع نباش و من نمیذارم ضرر بخوره چیزی...دیگه نمیدونم چی بگم بهش

نمیگه کارم درسته ولی اشتباهشم قبول نداره...میگه اگه هم ببینم برا دلم میبینم...بهش میگم پس چرا نماز م ...

بگو نگاه کردن به عورت دیگران گناه کبیره هست از کجا معلوم فردا یه اتفاقی برات نیوفته و از دنیا نری به اون لحظاتت فکر کن جای اینکه بفکر عمل درستت باشی بر ای خودت  تبصره میزاری

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزم چ بد میدونی زمانی ک واتساب و لاینا و اینا اومد من دانشگاه بودم همه دوستام نصب کردن منم تازه ازدواج کرده بودم در کسری از ثانیه همین فکرا اومد سراغم برا همین نصب نکردم ورفتم خونه بعد دیدم همسرم هم زیاد موافق نیست میگفت وقتی ک باید صرف خانواده کنم برا گوشی نمیزارم بعد ما تصمیم گرفتیم نداشته باشیم ببین اینارو واست میگم نه اینکه بگم ما کار درستی کردیم ولی شکر خدا اصلا سر این مسائل بحث نداشتیم و زندگیمون اینجوری از شر این جور چیزا در امان بود تازه عزیزم ی وقت توی ذهنت شاید رد بشه ک مگه میشه یا حتما آدمای املی هستید ولی بخدا ی زوجی هستیم ک ب روز ب روزیم فقط از این برنامه ها نداریم

نمیگه کارم درسته ولی اشتباهشم قبول نداره...میگه اگه هم ببینم برا دلم میبینم...بهش میگم پس چرا نماز م ...

عزیزم میدونم‌ اون لحظه عصبی شدی و شایدم کمی تند باهاش حرف زده باشی تاحالا شد خیلی ملایم و باسیاست زنونه باهاش حرف بزنی؟بهش بگی اینجوری احساس میکنی ک تو از من راضی نیستی از اندام‌من خوشت نمیاد همش چشمت دنبال  اینو اونه این فکرا زندگیمونو خراب میکنه اگ دوس داری زندگیمون خراب شه خودت میدونی.اخه جواباش به شما ی جورایی وقیحانس و از سرلج