2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدددم...

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم چ بد میدونی زمانی ک واتساب و لاینا و اینا اومد من دانشگاه بودم همه دوستام نصب کردن منم تا ...

عزیزم به درست یا غلط بودن کارشما کاری ندارم ولی اعتماد باید انقد زیاد باشه ک با وجود اینجور چیزاهم آدم خیالش جم باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به درست یا غلط بودن کارشما کاری ندارم ولی اعتماد باید انقد زیاد باشه ک با وجود اینجور چیزاهم آ ...

اره فدات شم ولی قبول داری فضای دوروبرت هم تاثیر میزاره آخه چ کاریه مثلا من ب شوهرم شک کنم یا مثلا بخوام مدام گوشیشو چک کنم بعدم آدم وقتی ک این چیزا رو گوشیش باشه تحریک میشه آدمه دیگه مخصوصا مردا

بگو نگاه کردن به عورت دیگران گناه کبیره هست از کجا معلوم فردا یه اتفاقی برات نیوفته و از دنیا نری به ...

باور کن بهش گفتم...میگم منم شریک این کار تو میشم میگه نه تو نگران من نباش...من گناهمو گردن میگیرم

عزیزم میدونم‌ اون لحظه عصبی شدی و شایدم کمی تند باهاش حرف زده باشی تاحالا شد خیلی ملایم و باسیاست زن ...

خیلی اروم و ملایم گفتم...اونم اروم این جوابا را داد خیلی وقتاشم چیزی نمیگه...سکوت میکنه...نه اصلا با دعوا نبوده