2777
2789
مهم اینکه خودتو بسنجی همون اولش خودتو سرزنش کنی ک نمیشه

یعنی برم آزمون؟

کلی هم از برنامه هاشون عقبم

هزینه هام زیاد

اینکه تازه میخوام قوی بخونم تقصیر خودم نبود

مریض شدم

۳ ماه تحت نظر بودم😔

@پریانکا_باربی  

بیا عزیزم اگر میشناسی بهش بگو

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی برم آزمون؟ کلی هم از برنامه هاشون عقبم هزینه هام زیاد اینکه تازه میخوام قوی بخونم تقصیر خودم ...

کدوم شهری

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
سلام عشقم 😘 پرستار ایندمون چطوره؟

سلام عزیییزم خوبم  

دکتر ایندمون در چه حاله

خوب پیش میری

نه میگم بجای اینکه هی خودتو بترسونی بشین تمام انرژیتو بذار بخون  

آها

چشم

شما هم کنکوری هستید؟خیلی دوست دارم با کنکوری ها در ارتباط باشم و به هم انرژی بدیم

انگیزه و انرژی خیلی مهمه

قربونت عزیزم فعلا ک لاک پشتی ، هنوز راه نیفتادم ولی ان شالله تا عید کامل میکنم مباحث رو

افرین  

ان شا الله بهترین رشته قبول بشی  

دوست قشنگم من برم بخوابم صبح باید زود بلندشم بخونم 😘 شبت بخیر مراقب خودت باش

شبت بخیر عزیزم  

موفق باشی  

عزیز دلم،لطفا یکم آروم باش.. اگه خدا خواسته که شما این سوال رو اینجا مطرح کنی و بقیه بهت بگن که هنوز دیر نیست،یعنی که میخواد کمکت کنه.... و وقتی هم که خدا بخواد کمکت کنه همه جهان دست به دست هم میدن تا تورو به هدفت برسونن.پس لطفا نا امید نباش و همه ذهنتو روی درس خوندن متمرکز کن...«گاهی وقتا شروع کردن مهمتر از چه جوری شروع کردنه» پس اگه تصمیمت جدیه از همین فردا شروع کن با قدرت بخون.از هرجا که میتونی...چون مطالب روی هم جمع شده و ذهنت برای شروع کردن مقاومت میکنه و هی الکی بهت میگه حالا بذار یه برنامه خوب بگیرم بعدشروع میکنم.الان دیگه یه روز رو هم نباید از دست بدی.بعد که شروع کردی همزمان دنبال مشاور خوب بگرد.یه مشاوری که دلسوز باشه واقعا.مطمئن باش خداهم کمکت میکنه و بهترین هارو سر راهت قرار میده