2777
2789
سلام عزیزم سوالت چیه اگر بدونم راهنمایی میکنم

راجب همه چی سر در گمم

واقعا نمیدونم میشه از ۱۳هزار به رتبه بهتری رسید 

هیچکسی نیس که از نزدیکام پیشرفت کرده باشه که به عینه دیده باشم

نمیدونم چقدر بخونم

چجوری بخونم 

اگر کمک کنید ممنون میشم هر جوره ک باشه

راجب همه چی سر در گمم واقعا نمیدونم میشه از ۱۳هزار به رتبه بهتری رسید  هیچکسی نیس که از نزدیک ...

شدنی که حتما میشه عزیزم همه چیز به تلاش خودت و شیوه درس خوندنت بستگی داره اگر بتونی یه مشاور خوب و باتجربه پیدا کنی خیلی بهتره

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کنکور رو هیچوقت یا حداقل حالا حالاها برنمیدارن

خصوصا برای پزشکی و پیرا پزشکی

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
الان دیگه همه ی اونایی گه پول دارن میرن این رشته ها بقیه دیگه بوووووقن

نه بابا 

پزشکی ۷ سال زجر داره

رنجش رو با پول نمیشه خرید

دیدم ک میگم

فقط عشق میخواد....

عزیزم اگه از الان درست و دقیق بخونی به هیچ وجه دیر نیست.اینو به عنوان یه کسی که سالها تو این زمینه کارکرده بهت میگم.اونقدر زمان ندارم که بهت بگم دقیقا باید چیکارکنی،اما به عنوان یه دوست بهت میگم اگه جدی بخونی میتونی این چندماه رو جبران کنی.پس به خدا توکل کن و باهمه توانت بخون  

شدنی که حتما میشه عزیزم همه چیز به تلاش خودت و شیوه درس خوندنت بستگی داره اگر بتونی یه مشاور خوب و ب ...

کلا من خیلی لجبازم بعد مشاور ها هم خیلی پرس و جو کردم اصلا به سطح آدم توجه نمیکنن

فقط برنامه میده

قلم چی رو کپی میکنه میده دستت

دوست دارم انگیزه بگیرم نمیدونم از کجا و کی

رشیدپور گفت امروز

دوستانی که قصد قبولی در رشته های پرطرفدار دانشگاه ها را دارند، مانند پزشکی و...

داستان 85درصد ظرفیت دانشگاه ها بدون کنکور ، شامل این جور رشته های پر طرفدار 👈نیست👉. این 85درصد در سال 97هم بدون کنکور بوده!

👇👇👇
تنها اتفاقی که افتاده یک اعلام ساده است که کسانی که قصد دارند این نوع رشته هایی که مدت هاست بدون کنکورند را ثبت نام کنند، بی جهت انرژی خود را در آزمون کنکور هدر ندهند و مستقیما از همان ابتدا بیایند و بدون کنکور ثبت نام کنند!

عزیزم اگه از الان درست و دقیق بخونی به هیچ وجه دیر نیست.اینو به عنوان یه کسی که سالها تو این زمینه ک ...

چجوری بدونم درست خوندن چجوریه

واقعا نمیدونم چیکار کنم

تو مدرسه عربیم همیشه ۲۰ بود

الان هنوز لاشو هم باز نکردم

میترسم از اینکه موفق نشم

میترسم از شکست

کی میگه😩😩😩

داستان 85درصد ظرفیت دانشگاه ها بدون کنکور ، شامل این جور رشته های پر طرفدار 👈نیست👉. این 85درصد در سال 97هم بدون کنکور بوده!

👇👇👇
تنها اتفاقی که افتاده یک اعلام ساده است که کسانی که قصد دارند این نوع رشته هایی که مدت هاست بدون کنکورند را ثبت نام کنند، بی جهت انرژی خود را در آزمون کنکور هدر ندهند و مستقیما از همان ابتدا بیایند و بدون کنکور ثبت نام کنند!

چی؟برداشتن؟ کی؟ بابا من میخوام کنکور بدم دارم میخونم البته کم و بیش ک میخوام بیشتر کنم مطالعه مو

👇👇👇

👇👇👇

دوستانی که قصد قبولی در رشته های پرطرفدار دانشگاه ها را دارند، مانند پزشکی و... داستان 85درصد ظرفیت ...

میدونم که!

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

مشاور میخوای یعنی؟ پولش برات مهم نیست؟؟؟

مشاور میخوام

ولی کار درست

کار بلد

تضمینی

اینجوری باشه پولش مهم نیس

مشاوری نمیخوام ک تا پولشو گرفت و چهارتا روش گفت دیگه محلمم نذاره