2789
عنوان

باردارم

238 بازدید | 25 پست

امروز رفتم دکتر گفت بارداری ولی خیلی ضعیفه نمیدونم چرا دلتنگ شدم احساس پیری میکنم احساس میکنم بعد بچه آدم از چشم همسرش میفته دارم گریه میکنم من ۲۶ سالمه و هشت ماهه اومدم خونمون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این چیزا فکر نکن.چند وقته اقدام کردی؟

از اول اقدام کردم چون اول که رفتیم آزمایش شوهرم اسپرمش ضعیف بود فکر میکردم هنوز باردار نمیشم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چی صعیفه خودت ؟نه عزیزم چرا ازچشمش بیفتی عزیز ترهم میسی 

نه گفت بچه ضعیفه چون شوهرت اسپرمش هنوز ضعیف بوده 

مبارکه...خداروشکرکن خیلیها حسرت بچه دارشدن رو دارن من 4ماه ازدواج کردم 2ماه باردارم هرچی خدابخواد هم ...

فدات انشالله بچه تو هم سالمه

ازچ لحاط گف بچه ضعیفه؟چندهفنه ای 

جانم بی بی که زده بودم بعد یه ساعت هاله کمرنگ انداخته بود امروز هم دکتر آزمایش کرد گفت بارداری ولی خیلی ضعیفه دیگه نپرسیدم تقویت کننده نوشت ده روز از پری گذشته الان

عزیزم خوشحال باش بعد به دنیا آمدن بچه شوهرتم بیش‌تر دلگرم زندگی میشه نوزاد خیلی زیبا 

مرسی گلم