2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست
ازچ لحاط گف بچه ضعیفه؟چندهفنه ای 

و اینکه گفت استراحت کن کفش پاشنه بلند نپوش و اینا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فدات انشالله بچه تو هم سالمه

بچه من 6هفته سونودادم قلبش تشکیل نشده بود هماتوم هم دارم دکترداروداداستفاده کنم 9هفته دوباره برم سونو تازه خودمم تیروییدکم کاردارم شوهرمنم اولش بچه نمیخواست خیلی ناراحت بود ولی الان دیگه دوست داره بچه رو عادی شده براش 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم هشت ماه چراخونه مادرتی

نه جانم خونه خودمون هستم یعنی خونه شوهرم هشت ماهه عروسی کردیم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بچه من 6هفته سونودادم قلبش تشکیل نشده بود هماتوم هم دارم دکترداروداداستفاده کنم 9هفته دوباره برم سون ...

انشالله که یه نی نی خیلی خوشگل به دنیا بیاری برای من تقویت کننده نوشت گفت بعد یه هفته باز بیا

فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه.مگه هنوز بچت چند وقتشه که دکتر زودی اینو تشخیص داده؟ببین حکیم خیر اندیش میگه برا داشتن بچه قوی چند تا چیزو باید رعایت کنی.

۱۱.استشمام عطر گرم وقت خواب

۲.دائم الوضو بودن

۳.ذکر مداوم

۴.خوردن روزی یک قاشق آب اقیانوس

۵.تغییر روغن به روغن زیتون 

۶.خوردن ۷ عدد انجیر شبانگاه و ۷ عدد زیتون صبحگاه

ببین حرفای خیر اندیش ردخور نداره.حتما رعایت کن بچه پهلوون دنیا میاری.اگه خواستی تو پی وی شماره بده فیلمشو بفرستم برات ولی تو فیلمش دقیقا همینارو میگه من الان نگاه کردم دوباره برات

جانم بی بی که زده بودم بعد یه ساعت هاله کمرنگ انداخته بود امروز هم دکتر آزمایش کرد گفت بارداری ولی خ ...

عزیزدلم حرف دکتر ولش کن اولش بتا پایینه گلم نترس اسپرم ضعیف بود ب این زودی باردار نمبشدی  آزمایش تو آزمایشگاه انجام بده 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه.مگه هنوز بچت چند وقتشه که دکتر زودی اینو تشخیص داده؟ببین حکیم خی ...

مرسی گلم

عزیزدلم حرف دکتر ولش کن اولش بتا پایینه گلم نترس اسپرم ضعیف بود ب این زودی باردار نمبشدی  آزمای ...

باشه فداتشم حتما مرسی عزیز دلم