nicedream812 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 719 عنوان مولتی ویتامین چی خوبه 1481 بازدید | 17 پست خانوما من قبلا مولتی ویتامین فارماتون میخوردممتاسفانه دیگه نیستشیه مدت هم جریمکس میخوردمشما چه مولتی ویتامینی میخورین؟چی پیشنهاد میکنین؟ 1397/10/15 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهکارم عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 16971 واسه چیمیخوری امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15415 یورو ویتال پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
r_a_h_i عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1666 ژریویتون مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 فارماتون ازرانیش رو بگیر خیلی عالیه ..اورامین اف هم خیلی عالیه قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
نیلوفر307 عضویت: 1393/04/17 تعداد پست: 9938 مینرال من میخورم البته زیاد نمیخورم چون ویتامین زیاد مسمومیت ایجاد میکنه چند روز در میون یه مینرال میخورم
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 فارماتون ازرانیش رو بگیر خیلی عالیه ..اورامین اف هم خیلی عالیه ازرانیش= ایرانیش😅😅 قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
نیلوفر307 عضویت: 1393/04/17 تعداد پست: 9938 فارماتون ازرانیش رو بگیر خیلی عالیه ..اورامین اف هم خیلی عالیه فارماتون که دیگه نیست من هر داروخانه ایی رفتم نداشته
نیلوفر307 عضویت: 1393/04/17 تعداد پست: 9938 ازرانیش= ایرانیش😅😅 قیمتش چنده؟؟؟ من غرب تهران هستم از کدوم داروخانه میگیری؟؟ فارماتون برای بیحالی و کسل بودن خیلی خوب بود یه مدت میخوردم الان دیگه پیدا نمیکنم
nicedream812 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 719 قیمتش چنده؟؟؟ من غرب تهران هستم از کدوم داروخانه میگیری؟؟ فارماتون برای بیحالی ... دقیقا منم دنبال یه چیزی شبیه به فارماتونمعین بمب بود
همسراقامون عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 2056 دقیقا منم دنبال یه چیزی شبیه به فارماتونم عین بمب بود اینترنتی بخر سایت جمالزاده بود فکر کنم داشت
nicedream812 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 719 اینترنتی بخر سایت جمالزاده بود فکر کنم داشت نه ندارهخیلی وقته ناموجوده
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 قیمتش چنده؟؟؟ من غرب تهران هستم از کدوم داروخانه میگیری؟؟ فارماتون برای بیحالی ... فارماتون ایرانی همون ژریویتون بود ک چندتا پست بالاتر یکی از بچه ها پیشنهاد داده .. ولی بمب انرژی میخای اورامین اف بگیر .. قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫