nicedream812 مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 719 عنوان مولتی ویتامین چی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 17 پست خانوما من قبلا مولتی ویتامین فارماتون میخوردممتاسفانه دیگه نیستشیه مدت هم جریمکس میخوردمشما چه مولتی ویتامینی میخورین؟چی پیشنهاد میکنین؟ 1397/10/15 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nicedream812 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 719 فارماتون ایرانی همون ژریویتون بود ک چندتا پست بالاتر یکی از بچه ها پیشنهاد داده .. ولی بمب انرژی میخ ... اورامین اف هم داخل سایتا ناموجودهشما استفاده کردین؟اخرین بار کی و از کجا گرفتین؟
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 اورامین اف هم داخل سایتا ناموجوده شما استفاده کردین؟اخرین بار کی و از کجا گرفتین؟ آخرین بار پارسال بود شیراز گرفتم قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫