2777
2789
عنوان

بنظرتون....؟

359 بازدید | 43 پست

خانوما من نزدیک 4سال هسش ازدواج کردم،وضع مالی شوهرم معمولی هسش،

تو این 4سال حسرت ی خرید یا گردش  وگشت گذار تو دلم مونده،جوری ک آخرین بار یادم نمیاد کی لباس و وسایل ضروریمو خریدم،شاید بگم همون خرید عروسیم بود و بس.....ناشکر نیستم،چون شوهرم مهربون هسش و خدا رو شکر از بابت  اخلاق خیلی راضیم ازش.و بنظر خودمم اخلاق مهمتر از پول و خرید گشت گذار هسش.حالا اینجاشو داشته باشید....

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت پیش ی مقدار طلا داشتم ،شوهرم گفت طلاهاتو بفروش بده واست ی سرمایه ای باز کنم تا با پولش راحت باشی،منم چون بیپولی خستم کرده بود راضی شدم،پول طلاهامو بهش دادم،،دو ماه اول از سرمایه کارم بهم نزدیک ی تومن داد،الان نزدیک 3ماهه هیچیی نداده و میگه دستم تنگه....نیم ساعت پیش نشسته بودیم داشتیم میحرفیدیم بهم گفت..

چند وقت پیش ی مقدار طلا داشتم ،شوهرم گفت طلاهاتو بفروش بده واست ی سرمایه ای باز کنم تا با پولش راحت ...

خو شوهرته.. توام درکش کن.. زندگی مشترک ینی بودن کنارهم توخوشی وسختی ها..یه روزم روز خوب میاد.. الان باید بهش نشون بدیکه چقد همراهشی.. گله دیگه براچیه..همه ازین مشکلات دارن.. زندگیه دیگه.. قرارنیست که همش وفق مرادباشه

خدایاشکرت

گف تو باید  دستی بهم پولم بدی گفتم چرا،برگشته میگه...خب این چن وقته میدونی چقدر خرج سرمایه ای ک واست شروع کردم گذاشتم،ی لحظه همجو موندم،فهمید بهم برخورد،زودی گف شوخی کردم.مخا ستم بگم مگر تو این چن سالی ک ی لحظه زبون وا نکردم واس هیچیو هیچی.و انتظار زیاد ازت نداشتم من منتی سرت گذاشتم تو حالا زود منت چن تومن پولی ک خرج سرمایم کردی میکنی؟خییییلی بهم برخورد