خانوما من نزدیک 4سال هسش ازدواج کردم،وضع مالی شوهرم معمولی هسش،
تو این 4سال حسرت ی خرید یا گردش وگشت گذار تو دلم مونده،جوری ک آخرین بار یادم نمیاد کی لباس و وسایل ضروریمو خریدم،شاید بگم همون خرید عروسیم بود و بس.....ناشکر نیستم،چون شوهرم مهربون هسش و خدا رو شکر از بابت اخلاق خیلی راضیم ازش.و بنظر خودمم اخلاق مهمتر از پول و خرید گشت گذار هسش.حالا اینجاشو داشته باشید....
مرداهمشون عین هم نیستن..بعضیا قدرشناسن.. وبعضیا... .حالا که شوهرتو شناختی ..همون پولتو ازش بگیر گرچه دیگه نمیتونی اندازه سابق طلابگیری ولی خب پیش خودت باشه میتونی یکاریش کنی و حداقلش اینه که میزاری بانک سودشو ورمیداری و از نیازهای ضروریت کمترمیشه.. بیخودیم باهاش جروبحث نکن و دعوا رو انتخاب نکن سعی کن با ارامش بهش بگی که که توام حق انتخاب داری وادمی یه سری نیازهایی داری که براورده نمیشه.. منطقی باهاش بحرف.. دیگه هم ازین ریسکانکن
استارتر من حس میکنم اصلا پس اندازی نمیکنی شما..همون موقع که یه تومن میداد ماهی.. شما باید یه مقداریشو حداقل پس انداز میکردی.. زن اگه مدیریت تو حساباش نداشته باشه ها بقول مامانم زن نیست.. همیشه یادت باشه صدتومنم دستت اومد حداقل سی تومنشو ازش سواکن و پس انداز.. به هرحال روزایی هست که ادم پول دستش نمیاد باید یه چیزی دستش باشه بتونه یه چی بگیره یا نه
همه طلاهاتو با سیاست بگیر . اگه دعوا کنی بهت نمیده توام ازش دلخور میشی تو خونت آرامش از بین میره ها. طلاهاتو گرفتی بعدش هرچند وقت یکبار پول بخوا برای لوازم آرایش برا آرایشگاه کلاس این چیزا بعدم برا مناسبت ها هم طلا بخر برای خودت هرچی پول دستت اومد پس انداز کن خرج نکن طلا کم اجرت بخر بزار کنار لازمم نیست همشو به شوهرت بگی