2821
2789
یعنی شوهرت میگیره؟ من دیشب ب شوهرم گفتم ب مامانم میگم جور کنه واسمون خاک توسرم حالا مامانمم میگه نمی ...

من ندیدم شوهر که بشینه به فکر میز ناهارخوری و این چیزا باشه عجب ادمیه خب اون بنده خداها از کجا بیارن تو این گرونی میخرین دیگه 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ولی بنظرم جوابش رو بده و یه جور بهش بفهمون که اینکار درست نیست.این اخلاقش فردا جای دیگه هم بروز میکن ...

حرف مامانمم همینه میگه فردا ایراد چی دیگه میگیره از بس دلم گرفته چشام اشکین 

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ندیدم شوهر که بشینه به فکر میز ناهارخوری و این چیزا باشه عجب ادمیه خب اون بنده خداها از کجا بیارن ...

😭😭خیلی چشم و هم چشمی هست حالا زن داداشش همراهش بوده منم باید همراهم باشه چیکارکنم

یعنی شوهرت میگیره؟ من دیشب ب شوهرم گفتم ب مامانم میگم جور کنه واسمون خاک توسرم حالا مامانمم میگه نمی ...

نه عزيزم خودم ميخرم

تنهايي

ولي  رو ندادم بهم چيزي بگه البته شوهرمم اين مدلي نيست

البته منم انتظارم از همسرم در حد توانشه نه بيشتر

شما انتظارت چجوريه؟

ناهار خوری من مبل دارم باز شوهرم انگار داره با طعنه میگه ک هم عروسام همراهشونه من ندارم چیکار کنم ای ...

صندلی اپن بگیر

من جام کوچیک بود صندلی اپن گرفتم

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
چی بگم والا بنظرم ب شوهرت بگو من خیلی فک کردم میز ناهار خوری انقدرام بدرد نمیخوره پولشو نگه میدارم ...

شوهرم دیروز ففط گفت خونه خواهرم داداشم اینا دارن بعد الان بابام اینا میگن اونکه مستقیم بهت نگفته که بروبخر اون ادمی هم نیست که بی احترامی کنه هوای بابامامانمو خیلی داره میگن منظوری نداشته نظر شما چیه؟

جا هست الانم شوهرم توقع داره از خانوادم خانوادمم این وسط از پررویی شوهرم کفرین منم شدم نخودی نمیدونم ...

وای اول کاری اینه وای بحال بعدش چقدرررر مرد مادی و خسیس و کلاش چندش اوره بیچاره مادر پدرت چ حرصی میخورن همه اول زندگی ب فکر عشق وحالن اینکارارو کرده توام نمیتونی باهاش خیلی ایاق باشی واقعا چقدر ابله

Better days are coming
نه عزيزم خودم ميخرم تنهايي  ولي  رو ندادم بهم چيزي بگه البته شوهرمم اين مدلي نيست   ...

منم همینطور اصلا پرتوقع نیستم اول زندگیمونه بالاخره کم کم البته میگن مردو باید تا یه حدی تو خرج انداخت که تنبل نشه و دلش هوایی شه همش سرش گرم کار باشه

وای اول کاری اینه وای بحال بعدش چقدرررر مرد مادی و خسیس و کلاش چندش اوره بیچاره مادر پدرت چ حرصی میخ ...

حالا مامانم اینا میگن من بد منظور گرفتم چون دیشب شوهرم فقط گفت خونه خواهرم داداشام دارن دیگه چیزی نگفت کع برو بخر احترام خانوادم داره

هعی😔

بگو همین بود که هست دوس داری بخر نداری هیچی یعنی چی اصلا این همه وسیله می خرن برا دختر یه میز غذا خوری ته ته اش بشه یک میلیون قدیما که یه بقچه می دادن به دختره می رفت خونه شوهرش چی باید می شد انقدر بدم میاد از مردای فضول حرف مادرشوهر بیار بزن تو دهنش