چقدر جالبن مردای ایرانی موقع جهاز ایرانین ولی موقع زن دوم گرفتن و صیغه کردن مسلمونن تو اسلام جهزیه با مرد تا اونجا که میدونم امام علی با اینکه هیچ پول ذخیره ای نداشت زره اش رو فروخت تا وسایل خونه بخره حتی موقعی که حضرت فاطمه رو عقد کرد حضرت محمد بهش گفت منزلی تهیه کن تا دخترم بیاد خونه ات که به کمک یه خیری خونه ای تهیه کرد بعد اینجا دختره جهاز میاره سر کار میره از حقوقش تو خونه شوهر استفاده میکنه تازه میره خونه اجاره ای یا طبقه بالای خونه مادر شوهر که از هوو بدتره ،بعد شوهره حق طلاق رو حق خودش میدونه و تازه یواشکی زن دوم میگیره یا زن صیغه میکنن
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
شوهرم دیروز ففط گفت خونه خواهرم داداشم اینا دارن بعد الان بابام اینا میگن اونکه مستقیم بهت نگفته که ...
خب عزیزم نخر اصن ب روش هم نیار نذار از الان بخاطر ی میز ناهار خوری بهت تیکه بندازه و کوچیکت کنه
دوباره هم گف بگو واقعا چیزه جا گیری بود و من نخواستم بگیرم حالا اگه دوباره دیدم واقعا نیازه میگیرم و اینکه قرار نیست زنو شوهر از اول زندگی همه چی داشته باشنو بدونه نیاز زندگی کنن و بهتره ک خوده زنو شوهرم واسه زندگیشون تلاش کنن
انقد حرص نخور واس این چیزا فردا روزی به اینا میخندی بیخیالش ن ب خودت حرص بده نه ب خانوادت فشار بیا ...
والا بخدا من میخام برم تو اقدام مامانمم میگه من میدونم از بس حرص و جوش میخوری اگه میخای حامله شی هم نمیشی حالا بدبختی اینه من ب شوهرم قول دادم شوهرمم منتظره ک بریم بگیریم البته ب روم نمیاره ها ولی گفتم بهش اگه مامانم اینا راضی میشدن میگرفتن ی دونفره خوب بود دهن خودشو خانوادشو میبستم