2821
2789
بگو همین بود که هست دوس داری بخر نداری هیچی یعنی چی اصلا این همه وسیله می خرن برا دختر یه میز غذا خو ...

ههههه حالا شوهرم مستفیم نگفت برو بخر میگم شاید من بد منظور گرفتم فقط گفت خونه اقواما دارن

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر جالبن مردای ایرانی موقع جهاز ایرانین ولی موقع زن دوم گرفتن و صیغه کردن مسلمونن تو اسلام جهزیه با مرد تا اونجا که میدونم امام علی با اینکه هیچ پول ذخیره ای نداشت زره اش رو فروخت تا وسایل خونه بخره حتی موقعی که حضرت فاطمه رو عقد کرد حضرت محمد بهش گفت منزلی تهیه کن تا دخترم بیاد خونه ات که به کمک یه خیری خونه ای تهیه کرد بعد اینجا دختره جهاز میاره سر کار میره از حقوقش تو خونه شوهر استفاده میکنه تازه میره خونه اجاره ای یا طبقه بالای خونه مادر شوهر که از هوو بدتره ،بعد شوهره حق طلاق رو حق خودش میدونه و تازه یواشکی زن دوم میگیره یا زن صیغه میکنن

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
حالا مامانم اینا میگن من بد منظور گرفتم چون دیشب شوهرم فقط گفت خونه خواهرم داداشام دارن دیگه چیزی نگ ...

شاید سادگی کرده ی چیزی گفته ولی همینشم خوب نیست همه چیزو نذار ب حساب برداشت اشتباهت ،چیزی ک نباید میگفت وگفت از همین اول ی کم برو تو قیافه

Better days are coming
شوهرم دیروز ففط گفت خونه خواهرم داداشم اینا دارن بعد الان بابام اینا میگن اونکه مستقیم بهت نگفته که ...

خب عزیزم نخر اصن ب روش هم نیار نذار از الان بخاطر ی میز ناهار خوری بهت تیکه بندازه و کوچیکت کنه

دوباره هم گف بگو واقعا چیزه جا گیری بود و من نخواستم بگیرم حالا اگه دوباره دیدم واقعا نیازه میگیرم و اینکه قرار نیست زنو شوهر از اول زندگی همه چی داشته باشنو بدونه نیاز زندگی کنن و بهتره ک خوده زنو شوهرم واسه زندگیشون تلاش کنن

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
خب عزیزم نخر اصن ب روش هم نیار نذار از الان بخاطر ی میز ناهار خوری بهت تیکه بندازه و کوچیکت کنه دوب ...

شوهرم ک که نمیفهمه فکر میکنه دختر اورده خونشم باید پر کنه 

شاید سادگی کرده ی چیزی گفته ولی همینشم خوب نیست همه چیزو نذار ب حساب برداشت اشتباهت ،چیزی ک نباید می ...

اره اما من خاک توسر دیشب گفتم ب مامانم میگم رو بهش دادم

چقدر جالبن مردای ایرانی موقع جهاز ایرانین ولی موقع زن دوم گرفتن و صیغه کردن مسلمونن تو اسلام جهزیه ب ...

اینجا همه چی برعکسه جای اینکه زن ملکه گری کنه توخونه مرد خودشو بالا میگیره که بخصوص تو شهر ما 

شوهرم ک که نمیفهمه فکر میکنه دختر اورده خونشم باید پر کنه 

انقد حرص نخور واس این چیزا

فردا روزی به اینا میخندی

بیخیالش ن ب خودت حرص بده نه ب خانوادت فشار بیار

شمارو واس خودت باید بخاد ن جاهازت

شوهر منم همین بود ولی اصن محلش نمیدادم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
انقد حرص نخور واس این چیزا فردا روزی به اینا میخندی بیخیالش ن ب خودت حرص بده نه ب خانوادت فشار بیا ...

والا بخدا من میخام برم تو اقدام مامانمم میگه من میدونم از بس حرص و جوش میخوری اگه میخای حامله شی هم نمیشی حالا بدبختی اینه من ب شوهرم قول دادم شوهرمم منتظره ک بریم بگیریم البته ب روم نمیاره ها ولی گفتم بهش اگه مامانم اینا راضی میشدن میگرفتن ی دونفره خوب بود دهن خودشو خانوادشو میبستم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز