2777
2789
عنوان

راهنمایی -وسواس

718 بازدید | 77 پست

خانما من از 15-16 سالگی یادم میاد وسواس گرفتم. مثلا هر شب وقتی میخواستم برنامه مدرسمو عوض کنم کل کمد رو میریختم بیرون و از نو میچیدم. یا کیفم رو گوشه سالن میزاشتم و باید جوری تنظیم میکردم که شق و رق و مرتب بایسته و چند تا فوت بهش میکردم. و بعد از اون اگر کسی بهش دست میزد عصبی میشدم و دوباره مرتبش میکردم.

گذشت و این منوال ادامه داشت. یادمه اونقدر برق ها رو خاموش روشن میکردم که اعتراض اهل خونه بلند میشد. یا باید تکالیفم رواونقدر تمیز مینوشتم که حد نداشت و این باعث میشد خیلی برگه بکنم و لوازم التحریر هدر بدم.... گذشت تا یکی دو سال پیش. وسواس های حرکتیم کم و کمتر شد و الان شاید به 10 در صد رسیده. یه جورایی وسواس حرکتی ندارم . ولی امان از وسواس فکری. متاسفانه وسواس شدید فکری دارم . یه چند تا مثال میزنم:

مثلا ظهر مادر شورهرم و پدر شوهرم مهمان منزل پدرم بودن. مادرم برنج درست کرد و از بیرون میکس سفارش دادیم. تو سفره همه چیز مهیا بود. از دوغ و نوشابه و سالاد و سماق و ..... تا برنج فراوان و میکس به اندازه همه + وسط سفره.....ما قبلا از این رستوران زیاد سفارش داشتیم. کوبیده هاش خوشمزه و بزرگ بود و جوجه هاش ابدار و لذیذ.... با خودمون گفتیم خب این رستوران غذاهاش عالی هست. پس از همین میخریم. وقتی سفارش رسید همه چیز عالی بود فقط کوبیده هاش سایزش کوچیک شده بود.... الان از ظهر حالم بده که نکنه الان پیش خودشون میگن ببین چه کوبیده های کوچیکی بود. در صورتی که همون هم کلی اضافه اومد... البته اصلا اهل این حرف ها نیستن. این ها ساخته ذهن منه.وسواس فکری این ها رو به ارمغان میاره.بخدا خستع میشم از فکر کردن های الکیم. به یه چیزهایی فکر میکنم که عقل جن هی نمیده بهش.با یه روان شناس که اشنام بود صحبت کردم گفت اوضاعت خیلی داغونه . یه جورایی دیگران برام خیلی مهم هستن. دوست دارم مدام یه نفر بهم بگه همه چی عالی بود. همه چی خوب بود. ولی باز اروم نمیشم. دوست دارم طرف خودش بگه فلان چیز عالی بود تا اروم بشم....نمیدونم چه کنم

عزیزم فکر میکنی اینجا درمانگری هست بتونه وسواس رو در شما درمان کنه؟؟؟؟؟

اونم با چند خط پیام!!!!!!

شما باید ب مشاور مراجعه کنی و درصورت لزوم مشاور برای دارو  درمانی شما رو ب روانپزشک ارجاع میده

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس و کمال گرایی فک کنم برو روانپزشک‌تا خیلی شدید نیست و دوباره عملی نشده کامل   درمان ...

کمال گرایی شدید دارم. خودم میدونم . وسواس گونه هست. نمیدونم چرا دوست ندارم برم دکتر

عزیزم فکر میکنی اینجا درمانگری هست بتونه وسواس رو در شما درمان کنه؟؟؟؟؟ اونم با چند خط پیام!!!!!! ...

بله میدونم عزیزم. در روان شناسی یه نیمچه علمی دارم. ولی خب صرفا گفتم برای تخلیه روحی خودم

یعنی چی اون ادم کجا درس خونده که بجای درمان شما گفته وضعتون داغونه! پیشنهاد میکنم پیش ی روانشناس کاربلد برین چون اینطوری مدام استرس و اضطراب دارین ارامش از زندگیتون‌گرفته میشه کم کم رو اطرافیانتون هم تاثیر میزاره فک نمیکنم مشکل حادی باشه خیلی ها بدتر از شمان مثلا استاد ما یک نفرو تعریف میکرد‌که ی وقتایی حتما باید ی تار مو از جلوی سرش رو‌میکنده وگرنه حس میکرده اتفاق بدی میفته..وقتی اومد دکتر جلوی سرش خالی بود:-[ 

کمال گرایی شدید دارم. خودم میدونم . وسواس گونه هست. نمیدونم چرا دوست ندارم برم دکتر

کاش برا سلامتی ت وسواس داشتی

وسواس عملی داشتی درمان نکردی ب وسواس فکری تبدیل شد. و الان هم اینو درمان نکنی عمیق تر میشه و ب چیزهای دیگه تبدیل میشه

انواع اختلالات شخصیت افسردگی های شدید پرخاشگری های غیرقابل کنترل و...

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

من کلی کلیپ برای درمان وسواس فکری دیدم که تو اکثرریییتش راه حل چاره بی خیالیه که با خودت بگی من سعیمو کردم حالا اگه بد بود باشه چیکارش کنم و یه راه دیگه اینکه سعی نکنی فکر نکنی چون بیشتر تحریک میشی بلکه بقول روانشناسا کلا بیخیال باشی

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود
بله میدونم عزیزم. در روان شناسی یه نیمچه علمی دارم. ولی خب صرفا گفتم برای تخلیه روحی خودم

عزیزم من خودم مشاورم

علم داشتن تو روانشناسی با درمانگر بودن خیلی متفاوته.

وضعیت ت رو جدی بگیر و ب دنبال درمان باش

یعنی چی اون ادم کجا درس خونده که بجای درمان شما گفته وضعتون داغونه! پیشنهاد میکنم پیش ی روانشناس کار ...

نه عزیزم . ایشون گفتن در روان شناسی دکتری باید بهت مشاوره بده که نشناسدت. من سال ها میشناسمت و ممکنه طبق دانسته هایی که از تو دارم مشورت بدم بهت. طفلی خیلی پیگیر شد و دکتر خوب بهم معرفی کرد. ولی نمیدونم چرا نرفتم.....یادمه عروسیم لباس عروسم خیلی شیک و خوشگل بود. سفارشی دوختم. همه خوششون اومده بود. ولی دوست داشتم همه بیان بهم بگن چقدر ناز بود. داغون بودم بعد عروسیم. هی میپرسیدم از خاله هام لباسم واقعا قشنگ بود؟>

کاش برا سلامتی ت وسواس داشتی وسواس عملی داشتی درمان نکردی ب وسواس فکری تبدیل شد. و الان هم اینو درم ...

ای کاش

بنظرم وسواس بدترین دردی هست که گریبان گیر میشه

باز قدرت کنترلش رو به دست اوردم

تا چند ماه پیش تو دستشویی تو ایینه با خودم حرف میزدم و به اصطلاح با شخصیت دیگه خودمو نصیحت میکردم... البته میدنم چون خیلی احساسی و زود رنج هستم هم کار رو خراب کرده

من کلی کلیپ برای درمان وسواس فکری دیدم که تو اکثرریییتش راه حل چاره بی خیالیه که با خودت بگی من سعیم ...

عزیزم این بی خیال بودن رو که همه خودشون میدونن بی خیال باشن ولی نمیتونن

مهم اینه یاد بگیره چجوری بی خیال باشه چجوری بر افکارش غلبه کنه

و ما بعنوان درمانگر باید در جلسات درمان اینو ب مراجعان یاد بدیم.

من کلی کلیپ برای درمان وسواس فکری دیدم که تو اکثرریییتش راه حل چاره بی خیالیه که با خودت بگی من سعیم ...

خب ارزوم اینه به بیخیالی خودمو بزنم ولی نمیشه. انگار این فکرا تو یه بسته گوشه ذهنم دایم در حال لود شدنه. تا خواب هستم ارامم. به محض بیدار شدن دقیقا ذهنم دنبال فکرای شب گذشته میگرده...و بالاخره پیداشون میکنه.