2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید فک میکنه طرف یهو فک نکنه نامزدت جو الکی داده یا توهم احساس نزنه یکم بشناسشون بعد رفلکس بده& ...

نه بعضی وقتا پیام میده بهش سوال درسی میپرسی ولی نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد حس میکنم داره کرم میریزه

نه بعضی وقتا پیام میده بهش سوال درسی میپرسی ولی نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد حس میکنم داره کرم میریزه

چیز مشکوکیم دیدی؟!

تو جلو‌ اون خیلی با نامزدت صمیمی باش ولی  ب کارای اون رفلکس نده

سوال درسی ک اونم پیامی خدایی نمیتونه مزاجمت ایجاد کنه

یادم تورو فراموش..
چیز مشکوکیم دیدی؟! تو جلو‌ اون خیلی با نامزدت صمیمی باش ولی  ب کارای اون رفلکس نده سوال درسی ...

فقط یه بار با نامزدم رفتم دانشگاهش اونجا یهو اومد شروع کرد با نامزدم حرف زدن ولی حتی به من سلامم نکرد 

خیلی ممنون حالم واقعا بهتر شد

قربانت

برای خود منم پیش اومده

یبار تو شرکت نامزدم داشتم سریع میرفتم بهش برسم کار واجب دذشتم تو‌خط تولید بود

رسیدم بهش دستشو‌گرفتم گفتم بهراد بدو کارت دارم میخواستم وسط کارمنداش حرف نزنم 

شبش با دوست صمیمیش قرار بود بریم بیرون یهو سر شام دوستش گفت خوبه دیگه ما رو ندید میگیری

گفتم من؟ تورو؟ نه بابا 

گفت صبح اومدی فلان رنگ بود لبست دست بهراد گرفتی

تو‌ چشام نگاه کردی محل نزاشتی

من هی قسم و ایه ک نه بخدا ندیددم تو ا‌نجا چه کار میکردی اونم مطمعن نه دیدی حالا با من مشکل  داری چرا قایم میکنی 

تا اخر ب بدبختی با‌ور کرد

یه وقتایی ‌پیش میاد ادم واقعا حواسش نیست

خداروشکر❤️ حالت بهتره

یادم تورو فراموش..
قربانت برای خود منم پیش اومده یبار تو شرکت نامزدم داشتم سریع میرفتم بهش برسم کار واجب دذشتم تو‌ ...

ای وای  😅😅خوبه که سوتفاهم رفع شده وگرنه مثه من باعث دلخوری میشد

ای وای  😅😅خوبه که سوتفاهم رفع شده وگرنه مثه من باعث دلخوری میشد

دوست نامزدم اقاست

ولی خب گویا از همون صبح تا شب کلی ب نامزد من جرف زده بود دختره خودشو میگیره

اگه فک کرده میخواین ازدواج کنین تورو از ما میگیره یا شاخ فیل شکوندت جمعس‌کن من اعصاب ادای این فنچو ندارم

با نامزدم دعواشون هم شده

شب سر میز بزور نشسته بودن سر ی میز

اینا رو خودش برام تعریف کرد

برای همین میگم محل نزار شاید عمدی نبوده

تازه این دوستش مطمعنن من تو‌ چشاش خیره  هم شدم  

ممکن هم هستا چون ادم بی  لیل یهو حواسش نیست  یکیو‌ میزیپت اما مغزش یاری نمیکنه😂🥴

یادم تورو فراموش..
دوست نامزدم اقاست ولی خب گویا از همون صبح تا شب کلی ب نامزد من جرف زده بود دختره خودشو میگیره ا ...

وااااای چقد بنده خدا حرصی بوده که این چیزا رو گفته  😂😂😂😂😂خداروشکر که حل شده