2821
2789
عنوان

خانه مرتب

814 بازدید | 37 پست

دوستان کمک کنید 

من ازین زشتی خونم خسته شدم همیشه بهم ریخته همه چی اینور اونور یکسره هم دارم راه میرم جمع و جور میکنم ولی خیلی بی نظمیم وسایلم زیاده بنظرم، دلم میخواد کمشون کنم ولی نمیدونم نمیتونم از هیچ‌کدوم بگذرم دکور خونمو دوست ندارم خیلی کلافم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حسابی تمیزوجمع وجورکن....همونجورم نگه دار....سریع هرچیزوسرجاش بذار

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

خوب عزیزم هروقت هرچی برداشتی بعدش سرجاش بزار،دیگه شلوغ پلوغ نیست،بعدش سعی کن شب قبل خواب همه چیو مرتب کنی،من همیشه قبل خواب جمع و جور میکنم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

دکوراسیون خونه خیلی مهمه و اینکه وسایل زیاد نباشه و اشپزخونم بزرگ و پرکابینت باشه......

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

عسک

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات

هیچ وسیله اضافی رو نگه ندارید،هر چیزی هم میبینید خوشگله زود نخرید برای دکور خونه خونه باید خلوت باشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792