2821
2789
عنوان

پولیپ رحم

169 بازدید | 3 پست

من شش ماه پیش جنین ۸هفته م‌، قلبش از کار ایستاد و‌ سقط شد و به تازگی فهمیدم پولیپ رحم دارم و باید هیستروسکوپی کنم و‌خارجشون کنم.بعدش هم با توجه به ذخیره پایین تخمکهام باید زود اقدام کنم.الان به تجویز دکتر اینوفولیک میخورم و‌همسرم هم داروی تقویت اسپرم میخوره.کسی بوده که پولیپ رحم باغث سقطش شده باشه و بعد از خارج کردنش باردار شده باشه.با ذخیره پایین تخمک چی؟

کسی تجربه ای در این زمینه ها داره؟

در مورد هیستروسکوپی تجربه ای دارین؟بیهوشیه یا با بی حسی؟دکترم گفت نصف روز طول میکشه و بعد مرخص میشم.کلا کار راحتیه گویا.

اگه بی حسی داره،چه جوری بی حس میکنن؟!

من تجربه هیستروکتومی دارم با دکتر پاکروش ، ۴ سال پیش 

البته یه پسر ۱۰ ساله دارم 

برای من تد بیمارستان آبان انجام دادن با بیهوشی ، صبح رفتم بیمارستان و عصر مرخص شدم ، درد خاصی نداشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دقیقا همینطوری شدم 

جنین قلبش تو ۶ هفته تشکیل نشد سقط شد الان بقایا دارم ۲۸ میل به حجم ۴ سی‌سی قرص متیل دارم میخورم ولی اصلا خونریزی ندارم دکتر گفته ۲۰م سونو بدم دفع نشده باشه عمل هیستروسکوپی باید بشم شما انجام دادین چطوریه بود؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز