2777
2789

تورو خدا هرکه هر راهی بلده یا تجربه ای داره بیاد بهم بگه.

گوشم رو یه سوراخ دیگه زدم الان ۱۷روزه خوب نشده.

پمادتتراسایکلین ،وازلین ،پودرپنی سیلین،امتحان کردم یه ذره خوب میشه دوباره بدتر میشه.

۱۷روزه گوشم میاد رو بالش جونم درمیاد چکار کنم؟

توروخدا نمک رو زخمم نریزید راهکار بدین.

کیا تجربشو داشتن؟

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم زایلاپی کرم بی حسی روز چند بار بزن بی حس ک شد نخ یا طلا بندازی ک طلا خور شه دیگ خوب میشه 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

من الان رو غضروف گوش زدم چن سال پيش، چون يه مدت استفادع نكردم از گوشواره درد ميگيره! غضروف زدي؟ دكتر به من گف تتراسايكلبن بزن٠ گوشواره ضده حساسيت بنداز٠

مرا عهديست با جانان♥️🦄

من گوشم و۴تا سوراخ کردم دومیه بعد این همه سال بازم چرک میکنه😭

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

شوهرم غرمیزنه میگه سلامتیت مهمتره گوشواره رو دربیار تا کیپ شه.ولی من گوش نمیدم بخدا خیلیا رو دیدم ۴-۵تاسوراخ زدن به گوششون.

منم سه تا گوشواره دارم دلم خواست که دوتاشو باهم بندازم

عشقم زایلاپی کرم بی حسی روز چند بار بزن بی حس ک شد نخ یا طلا بندازی ک طلا خور شه دیگ خوب میشه 

از روز دوم گوشواره طلا انداختم ولی خوب نمیشه

من الان رو غضروف گوش زدم چن سال پيش، چون يه مدت استفادع نكردم از گوشواره درد ميگيره! غضروف زدي؟ دكتر ...

نه بابا رو قسمت پایین گوش(جایه اصلی که همه سوراخ میکنن)

از روز دوم گوشواره طلا انداختم ولی خوب نمیشه

یک مدت زایلاپی بزن فقد بی حس باشی تا اون طلا خور شه 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍