eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان کم تحرکی اسپرم 72 بازدید | 6 پست بچه ها شوهرم از اسپرم داد حرکتش خوب نیست،فردا باید ببریم به دکتر نشون بدیم کسی بوده شوهرش این مشکلو داشته باشه و چیکار کرد ک بعد باردارشدید (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1397/10/14 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیحا98 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1983 باید تقویت بشه مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش
خُدايِ_جَذابيت عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 مال شوهر منم كمه تحركش،من كه يكسال جلوگيري كردم،كلي ام دارو و تقويت،اخرشم ي خارج رحمي قسمتم شد،كه الان روزگار ندارم،همش غصه و نگراني،حتما درمان كنيد،بعد اقدام تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3118 ما...الان داریم قرصی که دکتر داد رو مصرف میکنیم دوتا آمپول و ی قرص فرتیل اید که خیلی نایاب و گرونه باید سفارش بدی! اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 ما...الان داریم قرصی که دکتر داد رو مصرف میکنیم دوتا آمپول و ی قرص فرتیل اید که خیلی نایاب و گرونه ب ... چنده قیمتش (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3118 چنده قیمتش ۳۰تاش۲۲۳تومن اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕