2777
2789

خیلی خوبه من دیدم

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم 

پسره ایرانی عاشق دختره هندی میشه خانواده دختره نمیذاره بهم برسن پسره میاد ایران و فکر میکنه دختره ازدواج کرده درحالی که نکرده و اخرش دختره سرطان میگیره میمیره

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یه دختر پسر هندی ک پسره محمد گلزار خودمونه با همکاسیش دانشحوی دکتری عاشق هم میشن و بقیش اتفاقای دیگ

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

خیلی مسخره بود فیلمش😐😐😐😐😐حیف وقت ...‌

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

دختره رو یه نفر دیگ میخواد ک دختره دوسش نداره دردسرهای زیادی براش دردس میکنن دعوا کتک کاری تا دختره با گازار ازدواج میکنه ولی شوهرشو می دزدن و می برنش نگه میدارن دختره ی مدت دنبالش میگرده و حالش بد میشه گریه میکنه بعدش پیداش میشه میفهمه حاملس

اخرش چي ميشه؟

اخرش گلزار ب ایران برمیگرده و بعد ۸ سال میفهمه زنش زندس و ی دختر داره می ره می بینتش ولی زنش بیمارستان بستری بوده و سرطان داشته و می میره

مرسي عزيزم لطف كردي 💜

خواهش میکنم 🌹