2777
2789

موهام کم پشت و لخته و بشدت تارهاش نازکه. چون آسیب دیده بود کوتاه کردم مدل صدفی تا دکلره هام بره ولی هنوز انتهای موهام کمی هایلایت مونده و ریشه رنگ موی خودمه

حالا دوشنبه عروسی دعوتیم. اعتماد بنفسم اومده زیر صفر.

از یه طرف کلی تحمل کردم که رنگ موهام بره و دیگه رنگ نکنم و فقط پولمو صرف تقویت موهام کنم. (رفتم آرایشکاه خوب و مطمئن گفته ۱۲۰ یه رنگ قهوه ای معمولی میشه  ۳۰۰ هایلایت)

از طرف دیگه چون موهام حجم نداره و خیلی کم پشت و کوتاهه اعتماد بنفسم کم شده.

چند بارم واسه عروسیها رفتم شینیون کردم بخاطر ۲ ساعت کلی تافت و سنجاق به موهام زدم خودم متنفر شدم از شینیون

شما جای من بودین کدوم گزینه رو انجام میدادین؟

۱_یه قوطی رنگ موی اکسلنس لورآل بخرم خودم رنگ کنم.

۲_ برم ارایشگاه رنگ کنم و بخودم برسم

۳_ کلا رنگ نکنم و روی اعتماد بنفسم کار کنم

۴_رنگ نکنم اما شینیون کنم

۵_ برم کلیپس رنگ موی خودم بخرم بزنم

تو رو خدا همه مشارکت کنین جواب بدین برام مهمه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مو مصنوعی هست که هیچکی نمیفهمه موی خودت نیس بعضی آرایشگاها دارن کرایه هم میدن میتونی خودتم بخری یکی از اونا بخر و تموم

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿

اعتماد به نفستون به چه چیزایی بنده😐

گزینه ۳

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
مو مصنوعی هست که هیچکی نمیفهمه موی خودت نیس بعضی آرایشگاها دارن کرایه هم میدن میتونی خودتم بخری یکی ...

منظورت پوستیژه کامله یا فقط پشت مو؟!

کرایه؟!!!

شپش نگیرم؟!😂😂😂

3 و 4 اما رنگ خوشگل میشیا 

والا شوهرمم انگاری میلشه رنگ کنم چون پولشو داد

ولی موهام خیلی بی جونه میترسم کچل کن

منظورت پوستیژه کامله یا فقط پشت مو؟! کرایه؟!!! شپش نگیرم؟!😂😂😂

کامل 

آره اتفاقا یه چند وقته شپش خیلی  رایج شده 

برو این لوازم آرایشی هارو بگرد بهترین نوعشو بخر واسه مواقعی که لازم هست استفاده کن موهای خودتم خراب نمیشه جالب اینجاس اگه واقعا خوبشو بخری هییییشکی نمیفهمه موی خودت نیست 

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿