2821
2789

نه خیلی قویه یه خانومی میگفت عسل با سیاه دونه شوهرش خورده خوب شده منم مثل شمام سالهاست ولی اهمیت نمیدم

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه خیلی قویه یه خانومی میگفت عسل با سیاه دونه شوهرش خورده خوب شده منم مثل شمام سالهاست ولی اهمیت نمی ...

عسل سیاه دونه چجوری مصرف کنم؟وای من از خلط متنفرم بخاطر این مریضی نذاشتم نامزد م بیاد پیشم بااینکه سخت دلتنگم :'(

اینم از دوستم شنیدم و دیدم که خیلی خوب شده: درمان سینوزیت تا حد زیاد با روش قدیمی. قدیما از حمام که میومدن بیرون از یک حوض آب خنک هم رد میشدن و تماس آب خنک با پاها بعد از حمام گرم باعث تاثیر خوبی بر جریان خون میشده که     گویا برای سلامتی هم مفیده. حالا کافیه بعد از پایان حمام ، از زیر زانو به پایین آب خنک بریزید روی پاهاتون بعدشم خوب پاهاتونو خشک کنین و بیایین بیرون. این کار کمک زیادی میکنه به درمان سینوزیت. دوستم کلی نتیجه گرفته . سینوزیت بیچارش کرده بود.میگفت برای بیماریهای دیگه هم خوبه که من یادم نیس درست

خدایا به هرکی اینو میخونه سلامتی و آرامش خاطر و قوت قلب عطا کن آمین - خدای مهربون، منم اینو میخونما
عسل سیاه دونه چجوری مصرف کنم؟وای من از خلط متنفرم بخاطر این مریضی نذاشتم نامزد م بیاد پیشم بااینکه س ...

یه قاشق چای خوری عسل با 20دونه سیاه دونه

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792