2777
2789

نه خیلی قویه یه خانومی میگفت عسل با سیاه دونه شوهرش خورده خوب شده منم مثل شمام سالهاست ولی اهمیت نمیدم

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خیلی قویه یه خانومی میگفت عسل با سیاه دونه شوهرش خورده خوب شده منم مثل شمام سالهاست ولی اهمیت نمی ...

عسل سیاه دونه چجوری مصرف کنم؟وای من از خلط متنفرم بخاطر این مریضی نذاشتم نامزد م بیاد پیشم بااینکه سخت دلتنگم :'(

اینم از دوستم شنیدم و دیدم که خیلی خوب شده: درمان سینوزیت تا حد زیاد با روش قدیمی. قدیما از حمام که میومدن بیرون از یک حوض آب خنک هم رد میشدن و تماس آب خنک با پاها بعد از حمام گرم باعث تاثیر خوبی بر جریان خون میشده که     گویا برای سلامتی هم مفیده. حالا کافیه بعد از پایان حمام ، از زیر زانو به پایین آب خنک بریزید روی پاهاتون بعدشم خوب پاهاتونو خشک کنین و بیایین بیرون. این کار کمک زیادی میکنه به درمان سینوزیت. دوستم کلی نتیجه گرفته . سینوزیت بیچارش کرده بود.میگفت برای بیماریهای دیگه هم خوبه که من یادم نیس درست

خدایا به هرکی اینو میخونه سلامتی و آرامش خاطر و قوت قلب عطا کن آمین - خدای مهربون، منم اینو میخونما
عسل سیاه دونه چجوری مصرف کنم؟وای من از خلط متنفرم بخاطر این مریضی نذاشتم نامزد م بیاد پیشم بااینکه س ...

یه قاشق چای خوری عسل با 20دونه سیاه دونه

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا