2777
2789
عنوان

امپول سینافکت بازو رو خودم زدم

1107 بازدید | 6 پست

بچه ها امپول زیر جلدی بازو رو زدم خودم .دیروز زدم پوستم باد نکرد .

امروز روز دومه زدم زیر پوست بازوم باد کرد .. سوزن و قشنگ زیر پوستم دیدم ..عیب نداره ؟؟

یا باید یکم بیشتر فرو کنم تو بازو 

خدایا حکمتت و شکر 
  چه جرعتی داری خوش به حالت

بابا ازبس  امپول زدم دیگه ترسم ریخته .پیش خودم گفتم ای بابا هیکل به این گندگی از یه درد سوزن بترسم خیلی ضایست..اخه سوزنش خیلی ظریفه.

بین ۸ تا ۱۰ صبح باید بزنم راستش حال ندارم پاشم برم بیرون بزنم .دیگه گفتم خودم بزنم.

میترسم بد زده باشم پوستم باد کرده ‌.تاثیر داروم یوقت نره تو بدنم 

خدایا حکمتت و شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول زیر جلدی رو با زاویه 45 درجه باید زد 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
بابا ازبس  امپول زدم دیگه ترسم ریخته .پیش خودم گفتم ای بابا هیکل به این گندگی از یه درد سوزن بت ...

عزیزم منم همینطور بیرون میزدم ورم نمیکرد الان کرده یعنی اشتباه زدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو