2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 38 پست

بله. ولی از شوهرم توقع دارم بگه زنگ میزنم خانومم بپرسم بهتون خبر میدم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. ولی از شوهرم توقع دارم بگه زنگ میزنم خانومم بپرسم بهتون خبر میدم 

خب همین کارو کرد گفتم نمی رم بعدم من اونجا حرفی ندارم باهاشون بزنم تا شب که شوهرم میاد حوصله سر می ره.بهش گفتم یه روز که تعطیلی با هم میریم

😍خدایا مرسی😍

ب شوهرت بگو ازین پس ب اون گفتن بگه زنگ بزنین خودتون ب خانومم بگین

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

در كل خودت روابط خانواده ت رو بهتر متوجه ميشى عزيزم  

من و همسرم ميدونيم كه كارى كه اقوام ميكنن از روى بدجنسى و بي احترامى نيست و از روى راحت بودنشونه 

واسه همين سخت نميگيريم و خاله زنك بازى در نمياريم و رسم و رسومات الكى رو ناديده ميگيريم  

ولى خب بعضيا واقعا از روى بدجنسى و براى ناراحت كردن طرف مقابل اين كار رو ميكنن. اون موقع ميشه برخورد كرد. 

ديگه هر كسى خودش بهتر  طرف مقابلش و قصد و نيتش رو ميشناسه 

ب شوهرت بگو ازین پس ب اون گفتن بگه زنگ بزنین خودتون ب خانومم بگین

میخواستم بگم گفتم شاید بدش بیاد آخه ما تازه ازدواج کردیم حداقل اولش باید یه کم رعایت کنن

😍خدایا مرسی😍
میخواستم بگم گفتم شاید بدش بیاد آخه ما تازه ازدواج کردیم حداقل اولش باید یه کم رعایت کنن

اتفاقا همین اوایلش بگو ب آرومی بزار حساب بیاد دستشون منم تازه عروسی کردم 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خب همین کارو کرد گفتم نمی رم بعدم من اونجا حرفی ندارم باهاشون بزنم تا شب که شوهرم میاد حوصله سر می ر ...

خوب کاری کردی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
آره.مگه مامان خودم شام مارو دعوت میکنه به شوهرم زنگ میزنه که مادرشوهرم به من زنگ بزنه؟

آخه من غریبم خونواده اینجا نیستن ولی همیشه بهش زنگ میزنه مامانم

😍خدایا مرسی😍