2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 38 پست
آخه من غریبم خونواده اینجا نیستن ولی همیشه بهش زنگ میزنه مامانم

زیادسخت نگیر هرچی بدبین باشی به خودت سخت میگذره مخصوصا که میگی غریبی.من خانواده شوهرم خیلییی بدی درحقم کردن آخریشم همین دیشب بود اما به دل نمیگیرم تاخودم وزندگیم آروم باشه همینم جلوچش شوهرمه وخیلی تشکرمیکنه.گذشت عزیزم فقط گذشت.برو شامم بخورکلی هم خوش بگذرون😚😚😚

درسته ولی من عروس جدیدم هنوز چیزی نمیدونم

بلاخره تا يه حدودى ميشناسيشون ديگه

شايد به قول دوستمون زنگ زده با پسرش صحبت كنه بعد ديده شما تنهايي گفته بگو فلانى بياد اينجا  

حالا من كارى به اينكه چرا به شوهرت زنگ زدن ندارم، چون خودم شخصا حساس نيستم رو اين چيزا .

ولى اگه تنها اونجا راحت نيستى نرو. منم اگه بودم فقط با شوهرم ميرفتم و ميومدم. 

همونطور كه اونا باهات تعارف ندارن تو هم تعارف نداشته باش. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاخره تا يه حدودى ميشناسيشون ديگه شايد به قول دوستمون زنگ زده با پسرش صحبت كنه بعد ديده شما تنه ...

اره واقعا راحت نیستم تنها چون حرفی باهاشون ندارم

😍خدایا مرسی😍
زیادسخت نگیر هرچی بدبین باشی به خودت سخت میگذره مخصوصا که میگی غریبی.من خانواده شوهرم خیلییی بدی درح ...

اینا فعلا که تو این چند ماهه بدی نکردن ولی امکانش هر از گاهی تیکه می ندازه اما من چون اهل حرف نیستم جواب نمیدم ولی خب بدم میاد

😍خدایا مرسی😍
زیادسخت نگیر هرچی بدبین باشی به خودت سخت میگذره مخصوصا که میگی غریبی.من خانواده شوهرم خیلییی بدی درح ...

امکانش منظورم امکانش بود اشتباه تایپ شد

😍خدایا مرسی😍

دركت ميكنم عزيزم . 

ببين اگه شوهرت با درك و خوبه، اول و آخر تو زندگيت به فكر راحتى و آرامش خودت باش. 

نه به فكر اين رسم و رسومات باش كه چرا به من زنگ نزدن حالا ناراحت بشم بهم بربخوره، نه به فكر اين باش كه حالا اگه نرم باز اونا ناراحت ميشن و بهشون برميخوره! كارى رو كه واقعا راحتى انجام بده، نه به خاطر تلافى زنگ نزدن اونا هااااا،  كارى كه  واقعا از ته دلت باهاش راحتى . 

البته كاملا مودبانه و منطقى يه بهونه كارى چيزى بيار و خيلى تشكر كن و دعوتشون رو رد كن كه هيچ دلخوري هم پيش نياد . 

در كل اگه از الان بخواى سر رسم و رسومات الكى و دم دستى شاخ و شونه بكشى بعد اونا هم توقع متقابل از شما دارن و ميفتى تو مخمصه 😉