2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بریتانیا- کمپین ممنوعیت تبلیغات جراحی پلاستیک

در سال ۲۰۱۲ تعدادی از فعالان زنان  به همراه چند جراح پلاستیک در کمپینی از دولت خواستار ممنوعیت تبلیغات جراحی پلاستیک شدند. آن‌ها در نامه‌‌ خود به دولت هشدار دادند که تبلیغات نامحدود جراحی‌های پلاستیک که توسط کلینیک‌های خصوصی صورت می‌گیرند تاثیری منفی بر بهداشت و سلامت عمومی دارند. در میان فعالین حقوق زنان که در این کمپین مشغول به کارند، نام کت بانیارد، مدیر کمپین «فمنیستا»ی بریتانیا، ناتاشا والتر، نویسنده فمنیست و آنا ون هیزویک از «اوبجکت گروپ» به چشم می‌خورد. این کمپین که حتی حمایت انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک بریتانیا را هم به خود جلب کرده است، معتقد است همان‌طور که تبلیغ داروهای تجویزی ممنوع است، تبلیغ عمومی جراحی پلاستیک هم باید ممنوع شود.

این کمپین کار خود را با تحقیق و نظرسنجی آغاز کرد و پس از جلب توجه و حمایت ذی‌نفعانی همچون جراحان پلاستیک و فعالین برابری جنسیتی با انتشار دادخواستی (پتیشن) عمومی از مردم خواست با همراه شدن با این کمپین، خواستار ممنوعیت تبلیغات جراحی پلاستیک توسط دولت شوند.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

منم یکم با بینیم مشکل دارم همه میگن خوبه نیاز به عمل نداره حتی چند سال پیش رفتم پیش دکتر گفت مشکلی نداره واسه چی عملش‌کنم

ولی من خودم کادر اتاق عملم عمل بینی زیاد دیدم دقیق می‌دونم چیکار بایدبکنه خوشگل شه ولی هنوز به ترسم غلبه نکردم برم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
بریتانیا- کمپین ممنوعیت تبلیغات جراحی پلاستیک در سال ۲۰۱۲ تعدادی از فعالان زنان  به همراه چ ...

کار استیاهی کردن😁😩تا تبلیع نشه ادم نمیفهمه خوبه یا بد.جراحی که منجر به رفع عیب بشه بر عکس خوبه که 😉

منم یکم با بینیم مشکل دارم همه میگن خوبه نیاز به عمل نداره حتی چند سال پیش رفتم پیش دکتر گفت مشکلی ن ...

منم دکتررزیاد رفتم مشکلش فقط همین سرشه واسه همین عملش ارزس نداره منم بیمارستان entبودم زیاد دیدم دماع عملی😀

کار استیاهی کردن😁😩تا تبلیع نشه ادم نمیفهمه خوبه یا بد.جراحی که منجر به رفع عیب بشه بر عکس خوبه که ...

متخصصین کسایی که میان برای عمل رو به سه دسته تقسیم کردن 

دسته اول اونایی که در اثر بیماری مادرزادی دچار نقص در صورت و بدن هستن 

دسته دوم اونایی که در اثر تصادف و جراحت زیبایی شون رو از دست میدن 

و هر دو دسته از زندگی عادی محرومن عمل زیبایی به این ها زندگی دوباره میده 

دسته سوم کسایی که نه بیماری دارن نه جراحت ادمای سالم و عادی که فقط دنبال زیبایی ان

این دسته رو خودشون ( اون دکترهای کار درست البته) اگر هیچ مشکل جسمی نداشته باشن  می‌فرستن مشاوره روانپزشکی چون نشون دهنده ضعف اعتماد ب نفسه

دختر الکی نرو زیر تیغ. خودتو دوست داشته باش بینی گوشتی چشه مگه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
متخصصین کسایی که میان برای عمل رو به سه دسته تقسیم کردن  دسته اول اونایی که در اثر بیماری مادر ...

پلاسما جت عمل نیست تیعم نداره یه نوع لیزره😉تو عوام فکر میکنن عمل کردن نسونه کم بودن اعتماد بنفسه شما دانشکده پزشکی هم بری نود درصددشون دماع عملین یعنی اعتماد بنفس تدارن 😀بهر حال تعییر تو چهره هم هبجان پدیره 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز