2821
2789
آره ولی فک نکنم جز عمل کار دیگه ایم درستش کنه 

شاید بخندی خخح من تو نت خوندم زنجفیل و خمیر دندون سرکه یه بیست روزه میزنم قشنگ میبینم کوچکتر شدهد😀خب بافت چربیه اب میشه پلاسما جت میاد یه باره میسوزونتش ابش میکنه 😀

پلاسما جت عمل نیست تیعم نداره یه نوع لیزره😉تو عوام فکر میکنن عمل کردن نسونه کم بودن اعتماد بنفسه شم ...

اره دقیقا اونا هم ندارن 😁😁😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو اینستا پرسیدم میگن خوبه این روش البته من خودم عمل کردم

نه من عمل نمخام چون مجبور میشن کوچکش کنن چون اگر تعییر ندن بیمار معمولا بعدش لعتراص میکنه چکارش کردین با کوچک شدن زیاد به صورتم نمیاد😀مرسی بهرحال

پلاسما جت عمل نیست تیعم نداره یه نوع لیزره😉تو عوام فکر میکنن عمل کردن نسونه کم بودن اعتماد بنفسه شم ...

عوام هم نمیگن اینو  عوام‌که ماشالا کشته مرده عملن  روانشناسان میگن. البته مال شما ک میگی از اون عمل ها نیست دلیل پزشکی داری من حرفم در مورد عمل های زیبایی هست که دلیل پزشکی نداره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اره دقیقا اونا هم ندارن 😁😁😁😁

نه اینجوریام نیس😂😂😂هرچی با حسابب کتاب باشه همیشه بد نمیشه ادم بابد به دنبال تعییرم باشه 😀هرچیزی جای خودش خوبه .تو کلینیک ا برو ببین پیرزن هفتاد ساله اومده بود عبعب عمل کنه😂😂😂

نه اینجوریام نیس😂😂😂هرچی با حسابب کتاب باشه همیشه بد نمیشه ادم بابد به دنبال تعییرم باشه 😀هرچیزی ...

چرا چرا همینه همینه 😁😁😁

نه من عمل نمخام چون مجبور میشن کوچکش کنن چون اگر تعییر ندن بیمار معمولا بعدش لعتراص میکنه چکارش کردی ...

منم کوچیک نکردم.فقط قوزشو برداشتم .هیچ کسم نفهمید عمل کردم.فقط خودم الان از صورتم راضیم

[QUOTE=78740230]میشه توضیح بدی چجوری استفاده میکنی دقیقا مقدارش و زمانش لطفا[/QUOTE پودر زنجفیل خمیر دندون سرکه سیب .مقدارش مهم نیست  یه قاشق چایخوری کمتر بیشتر در حدی که خمیر بشه من یه روز در میان میزنم.البته اگر طبعت گرمه جوش میزنیا در حد بیست دقه روبینی بعد بشوری 

[QUOTE=78740230]میشه توضیح بدی چجوری استفاده میکنی دقیقا مقدارش و زمانش لطفا[/QUOTE پودر زنجفیل خمیر ...

اتفاقا طبعم گرمه

ینی حتی اگه کمترم بزارم جوش میزنه بینیم ؟؟

اگه هر روز بزارم مشکلی داره ؟؟

خدایا شکرت ... ❤🌹

[QUOTE=78744593]اتفاقا طبعم گرمه ینی حتی اگه کمترم بزارم جوش میزنه بینیم ؟؟ اگه هرمن سه تا جوش ریز زدم واسه همین یک روز در میونش کردم حاا شما بزار ببین روندش چطوره 

شاید بخندی خخح من تو نت خوندم زنجفیل و خمیر دندون سرکه یه بیست روزه میزنم قشنگ میبینم کوچکتر شدهد😀خ ...

واقعا اگه خمیردندونو سرکه اینا اثر کرد بهم بگو چطوریه منم با نوک بینیم مشکل دارم گوشتیه

چطور ترکیبشون کردی؟

اگه رفتی پلاسماجت نتیجه هم دیدی بگو بهم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
واقعا اگه خمیردندونو سرکه اینا اثر کرد بهم بگو چطوریه منم با نوک بینیم مشکل دارم گوشتیه چطور ترکیبش ...

یه قاشق چایخوری بیشتر کمتر زنجفیل یه ذره سرکه و خمیر دندون طوریکه خمیری بشه زدم هررروز رو بینی در حد بیست دقه بعد شستم چون جوش زد یه روز در میونش کردم.پلاسما جت اوک رفتم میگم