2777
2789
عنوان

غذای کمکی؟؟؟

172 بازدید | 30 پست

دوستان قوام غذای کمکی بچه 7ونیم  ماهه چجوری باید باشه؟ همه مواد حل شه یا تیکه های مثلا برنج و سیب زمینی ایناش دیده شه؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لهش کن بده بهش من دخترم الان 8 ماهشه با اینکه 4 تا دندونم داره اما له میکنم بهش میدم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
برنج نرم نرم  تمام محتویات مثل سوپ غلیظ با یه چند تا دونه برنج درسته اما بسیار نرم

مرسی گلم. من تاحالا همشو میکس میکس میکردم و کلا یه دست آبکی میشد. الان تو نت دیدم قوامش تقریبا مقثل مال بزرگاست ترسیدم. خواستم ببینم من اشتباه میکنم؟!!

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
لهش کن بده بهش من دخترم الان 8 ماهشه با اینکه 4 تا دندونم داره اما له میکنم بهش میدم 

8 ماه تمام؟ زایمانت کی بود عزیزم؟؟ 

8 ماه تمام؟ زایمانت کی بود عزیزم؟؟ 

بله 8 ماه 2 روز 

من 12 اردیبهشت بود 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بله 8 ماه 2 روز  من 12 اردیبهشت بود

آخی.. خدا حفظش کنه نی نی شمارو. منم زایمانم 24 اردیبهشت بود. پسر منم فعلا دوتا دندون داره. قد و وزنش چنده؟؟

چه کارایی انجام میده؟؟

یک سوپ غلیط بده بهش دونه درشت ندیا

خیلی ممنون عزیزدلممم. چشم. حتما 

پسرمنم اگه یه برنج یا یه چیز کوچیک میکس نشده بره دهنش بالا میاره😞شابد از اول چون میکس میدادم ولی خیلی غلیظم براش درست کردم

کاربریم چرا ترکید😢لطفا مسئولین پاسخگو باشید😩
پسرمنم اگه یه برنج یا یه چیز کوچیک میکس نشده بره دهنش بالا میاره😞شابد از اول چون میکس میدادم ولی خی ...

الهی. چند وقتشه مگه؟؟ 

آخی.. خدا حفظش کنه نی نی شمارو. منم زایمانم 24 اردیبهشت بود. پسر منم فعلا دوتا دندون داره. قد و وزنش ...

قد و وزنشو ک اینماه هنوز نرفتم ولی کلا ریزه میزه اس دخترم اما کاراش 4 دست و پا میره از وسایل میگیره بلند میشه و گاهی هم بدون کمک حدود 10 ثانیه سرپا می ایسته ماما و بابا و دد میگه و ی سری اصوات دیگه ک خدا میدونه چیه 😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز