2821
2789
عنوان

غذای کمکی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
الهی. چند وقتشه مگه؟؟ 

تازه 10 ماهش تموم شده ....دارم با کته کم کم عادتش میدم ولی نمیشه خیلی لهش میکنم ..با اینکه دوتا دندون بالا داره و 4 تا پایین ...البته بالا بازم 2 اا دیگه داره در میاد...ولی نمیتونه ...😧

کاربریم چرا ترکید😢لطفا مسئولین پاسخگو باشید😩

بچه ها میدونم ک اشتباهه اما من از غذای خودمونم بهش میدم آخه چقد فرنی و سوپ بخوره دخترم عاشق سیب زمینی سرخکرده و خرما و لیمو شیرینه 😍😍😍😍😍 و تخم مرغ آبپز دوست نداره اصلا ولی نیمرو میخوره 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزنشو ک اینماه هنوز نرفتم ولی کلا ریزه میزه اس دخترم اما کاراش 4 دست و پا میره از وسایل میگیره ...

عزیززززززم خدا حفظش کنه.

پسر منم دقیقا ماما و بابا و دده و بعضی چیزا میگه که کسی جز خودش سردر نمیاره. 

پسرمم 4دست و پا میره. ولی هنوز از وسایل نمیگیره خودش واینمیسته. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
تازه 10 ماهش تموم شده ....دارم با کته کم کم عادتش میدم ولی نمیشه خیلی لهش میکنم ..با اینکه دوتا دندو ...

اخی. اشکال نداره گلم. عادت میکنه. نگران نباش

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بچه ها میدونم ک اشتباهه اما من از غذای خودمونم بهش میدم آخه چقد فرنی و سوپ بخوره دخترم عاشق سیب زمین ...

اتفاقا غذای خودتونو باس بخوره اما نرم نرم. نباید همش فرنی بدی . من به بچم ماهی میدادم و ماهیچه و سوپ و پلو ماکارونی و انواع میوه ها از ۹ ماه به بعد و همه اینا نرم شده 

بچه ها میدونم ک اشتباهه اما من از غذای خودمونم بهش میدم آخه چقد فرنی و سوپ بخوره دخترم عاشق سیب زمین ...

من اصلا از غذای خودمون نمیدم. چون ادویه و فلفل اینا میزنم. خداروشکر انقدر غذاهای بی طعم درست کردم واسش بدون نمک و حتی شکر  الان عادت کرده و میخوره قشنگ

عزیززززززم خدا حفظش کنه. پسر منم دقیقا ماما و بابا و دده و بعضی چیزا میگه که کسی جز خودش سردر نمیار ...

خب بچه ها با هم فرق دارن دختر من با دختر عمه اش 4 روز اختلاف داره اون بزرگتره اما دختر من همه چیو زودتر از اون شروع کرد مثلا اون الان دوتا دندون داره اما دخترم 4 تا داره بچه های یه مادر هم متفاوتن چه برسه بچه های دیگه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اتفاقا غذای خودتونو باس بخوره اما نرم نرم. نباید همش فرنی بدی . من به بچم ماهی میدادم و ماهیچه و سوپ ...

میگو چی؟ میگن زیر 2 سال ندین؟ تاحالا دادین شما؟

من اصلا از غذای خودمون نمیدم. چون ادویه و فلفل اینا میزنم. خداروشکر انقدر غذاهای بی طعم درست کردم وا ...

دختر من رو عمه اش عادت داد ب غذای طعم دار متاسفانه دور از چشم من بهش میداد و من کم کم متوجه شدم ک سوپی ک براش درست میکنم رو نمیخوره چون نمک نداره و الان چون گشنه میمونه باید بهش بدم 😧😧😧😧

اتفاقا غذای خودتونو باس بخوره اما نرم نرم. نباید همش فرنی بدی . من به بچم ماهی میدادم و ماهیچه و سوپ ...

آره منم نرم و له شده میدم بهش 

دختر من رو عمه اش عادت داد ب غذای طعم دار متاسفانه دور از چشم من بهش میداد و من کم کم متوجه شدم ک سو ...

آاااخی... انقدر بدم میاد از این دخالت ها. 

میگو چی؟ میگن زیر 2 سال ندین؟ تاحالا دادین شما؟

من ندادم و غذاهای ریسک دار نمیدم نه تنها میگو بلکه انواع میوه هایی که مشکوکن رو نمیدم مثل خربزه اخه به ریسکش نمی ارزه 

آاااخی... انقدر بدم میاد از این دخالت ها. 

تازه دخترم وقتی لیوان چایی رو دست آدم میبینه میاد سمتش  من خودم گولش میزنم ولی وقتی خونه مادرشوهرم هستیم خواهرشوهر بیشعورم چایی دهنیه خودشو میزاره دهن دخترم 😷😷😷 و من نباید چیزی بگم چون شوهرم بدش میاد 😧😧😧😡😡😡

تازه دخترم وقتی لیوان چایی رو دست آدم میبینه میاد سمتش  من خودم گولش میزنم ولی وقتی خونه مادرشو ...

ای وااااااای. ب شوهرت بگو چایی واسه بزرگا کم خونی میاره چ برسه به بچه!! بزار شوهرت بهش بگه. 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز