تازه 10 ماهش تموم شده ....دارم با کته کم کم عادتش میدم ولی نمیشه خیلی لهش میکنم ..با اینکه دوتا دندون بالا داره و 4 تا پایین ...البته بالا بازم 2 اا دیگه داره در میاد...ولی نمیتونه ...😧
بچه ها میدونم ک اشتباهه اما من از غذای خودمونم بهش میدم آخه چقد فرنی و سوپ بخوره دخترم عاشق سیب زمینی سرخکرده و خرما و لیمو شیرینه 😍😍😍😍😍 و تخم مرغ آبپز دوست نداره اصلا ولی نیمرو میخوره
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها میدونم ک اشتباهه اما من از غذای خودمونم بهش میدم آخه چقد فرنی و سوپ بخوره دخترم عاشق سیب زمین ...
اتفاقا غذای خودتونو باس بخوره اما نرم نرم. نباید همش فرنی بدی . من به بچم ماهی میدادم و ماهیچه و سوپ و پلو ماکارونی و انواع میوه ها از ۹ ماه به بعد و همه اینا نرم شده
عزیززززززم خدا حفظش کنه. پسر منم دقیقا ماما و بابا و دده و بعضی چیزا میگه که کسی جز خودش سردر نمیار ...
خب بچه ها با هم فرق دارن دختر من با دختر عمه اش 4 روز اختلاف داره اون بزرگتره اما دختر من همه چیو زودتر از اون شروع کرد مثلا اون الان دوتا دندون داره اما دخترم 4 تا داره بچه های یه مادر هم متفاوتن چه برسه بچه های دیگه
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من اصلا از غذای خودمون نمیدم. چون ادویه و فلفل اینا میزنم. خداروشکر انقدر غذاهای بی طعم درست کردم وا ...
دختر من رو عمه اش عادت داد ب غذای طعم دار متاسفانه دور از چشم من بهش میداد و من کم کم متوجه شدم ک سوپی ک براش درست میکنم رو نمیخوره چون نمک نداره و الان چون گشنه میمونه باید بهش بدم 😧😧😧😧