2777
2789
عنوان

اینم شدزندگی😞😞😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 61 پست

چون کتک زده اصلا پیش قدم نشو

پرروتر میشه😒مردایی ک دس رو زن بلند کنن ب نظر من گرازن😒😒😒

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ‌پرو هستش بیشعور هنوز اول زندگی دست روت بلند کرده متاسفم برا اینجور ادمها

تاسف واسه این کمه من که کلاقیدشوزدم میدونم آخرشم ازش طلاق میگیرم فعلانم به خاطرخانوادم صبرکردم

من دوماه هم قهربودم اصلا هم ککم نمیگزنه ذره ای دلم براش تنگ نمیشه نمیدونم چرا اینطوری هستم اصلا وابس ...

افرین ..چطور تونستی گرچه بعد یمدت دعواهای مکرر عادی میشه غذا براش درست میکردی؟شوهر من که هرچی تودهنش جدیدا میگه ازش راضی نیستم واقعا فهمیدم تکیه گاهم پدر ومادرم هستن 

حتما تازه ازدواج کردین،دو سال اول معمولا دعواها زیاده تا یکم پخته بشید و بفهمید تنها کسی ک هر نزدیکترین شخص تو زندگی تونه همسرتونه،

البته این رو هم بدون ک خیلی کم پیش میاد مردا با قهر زن خو بگیرن و پا پیش بزارن،یکم سرسنگین باش و داغ رو باز بزار برلش،زنها ذاتا فداکار و با گذشت هستن اما آقایون غرورشون براشون مهمتره و همینطور عزت ک حفظ شخصیتشان.

یکم یاد بگیری چجوری باهاش رفتار کنی تو مشتته قدر قدرتی ک داری رو بدون و ازش استفاده کن،

ولی من یه چیز از زندگی فامیل  و همسایه فهمیدم که هرچی زن و مرد سرشون تو لاک خودشون باشه و مرد بره دنبال کار خودش و زن هم بره دنبال کار و تفریح خودش دعوا و جروبحث کمتره مثلا دختر داییام و دختر خاله هام و دختر عمه هام و هر زنی که تو فامیل ماست و حتی زنای همسایه هرکی رو دیدم مثلا زنه دنبال ادامه تحصیل و شغل و تفریح و باشگاه و کلاس و دوره همی زنونه و با مادر و خواهر و دوست رفت و آمد کنه و تمام وقتی بیرون با دیگران باشه هم شادتره هم اعتماد به نفس داره هم با شوهرش کمتر مشکل داره 

قهر بدترین چیزه برای مرد....از چشمش میوفتی و براش عادی میشه و کم کم ازت زده میشه😡😡😡😡

دقیقا ...ولی این خیلی بده بااینکه میدونی همیشه اونو که تورو ندید گرفته وتومجبوری بخاطر خواسته های روزانت وبخاطر بچت باهاش حرف بزنی ومشکلاتت هی اضافه بشه وحرفات هیچوقت تمومی نداشته باشه براهمسرت ..واونم فقط به خودش توجه کنه ودوستاش این خیلی درده 

حتما تازه ازدواج کردین،دو سال اول معمولا دعواها زیاده تا یکم پخته بشید و بفهمید تنها کسی ک هر نزدیکت ...

حرف هاتو اصلا نمیفهمم

من بالای ۱۵ ساله ازدواج کردم مردی که نفهم و بی شعور باشه هیچ وقت درست نمیشه شوهرم از هر کس بهم غریبه تره چون پشتم که نبوده هیچ ، دنبال نقطه ضعفه

ادم خوب و بد از اول مشخص میشه

خداوندا مرا به حال خود رها مكن