2777
2789
عنوان

اینم شدزندگی😞😞😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 61 پست
الان ک قهرید و نمیاد جلو اینو میگی،فردا ک آشتی کنید جونت واسش در میره☺

آخه واسه چی جونم براش بره واسه این که بیخودوبی جهت کتکم میزنه یا اینکه اسیرم کرده توخونه نمیزاره حتی برم خانوادم ببینم

افرین ..چطور تونستی گرچه بعد یمدت دعواهای مکرر عادی میشه غذا براش درست میکردی؟شوهر من که هرچی تودهنش ...

اوایل نه ولی رو اعصابم میرفت میپختم از حرصش که تحویلش نمیگیرم به غذا نپختنم گیرمیداد منم آشپزی میکردم که ازم دورشه بهونه نزدیک شدن نداشته باشه فقط به هرروشی از خودم دورش میکردم باحرص آشپزی میکردم ولی جای دیگه حرصمو خالی میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ...ولی این خیلی بده بااینکه میدونی همیشه اونو که تورو ندید گرفته وتومجبوری بخاطر خواسته های رو ...

چاره ش هرچی باشه مسلما قهر نیست...قهر بدتر میکنه که بهتر نمیکنه...

من اوایل هرروز قهر میکردم....شوهرمم حسابی نازمو میخرید....

الان قهر کنم یا بهم اهمیت نمیده یا فقط داد میزنه....جوری که مجبورم تسلیم شم....

راه حل مشکلت مسلما قهر نیست....

حتی میگن اگه دعوا و دادو بیداد راه بندارید انقدر تاثیر منفی نداره که قهر کردن داره☺

حرف هاتو اصلا نمیفهمم من بالای ۱۵ ساله ازدواج کردم مردی که نفهم و بی شعور باشه هیچ وقت درست نمیشه ش ...

هی ...راست گفتی شوهرم بعد شش سال هیچ قدبازیش وتکبرش خوب نشد از خواسته هام همیشه بخاطر مهربونیم گذشتم اما اون انگار ندید ....توبدترین شرایط زندگیم پشتم نبود روبروم قرار گرفت ..اره درست میگی بعضی مردا فقط برای دوستا ونزدیگاشون خوبن نه برازن وبچه زندگی که فقط خوردن وخوابیدن نیس 

حرف هاتو اصلا نمیفهمم من بالای ۱۵ ساله ازدواج کردم مردی که نفهم و بی شعور باشه هیچ وقت درست نمیشه ش ...

من گفتم معمولا ب همه تعمیم ندادم گلم چون شوهر خودم و من دو سال اول درگیری و دعوا سر مسائل بیخود داشتیم و دور و بر خودم زیاد دیدم اینجور زن و شوهر،نمیشه بگی بد یا خوب هستن،همه هم بدی دارن همه خوبی،من هی کم و کاستی شوهر تو ب روش می آوردم، اونم هی تکرار میکرد اشتباهاتشو،

اما وقتی من رفتارم عوض کردن و بهش مر و بال دادم و تعریف و تمجید جایگزین تشر زدن هام کردم،مهربونی و حتی مسئولیت پذیری و توجه شوهرم بهم چندبرابر شد،شکر خدا .

هر مردی قبلی داره یکم بببخشششییید خر کنیدشون .

سعی کن بچه دار نشی حالا حالاها

تا وقتی ک مطمئن بشی آدم شده

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

همه ی مردها مثل هم نیستد که بخوان حرف ادم رو درک کنن نمیدونم مجردی یا متاهل ولی اگه طرفت زبون نفهم ...

هیچوقت ب شریک زندگیت نگو زبون نفهم حتی اگ در حد تنفر رفتی جلو هیچوقت ،یه مرد هر چقد کم سواد بی فکر مردونگیش نباید بره زیر سوال)))وای ک چرا همه فک میکنن از همه بدشانس ترو بدبخت ترن""""دو حالت داره یا شوهر ادم فهمیدس یا نیست اگ هس ک بگرد دورش با تموم بدیاش اگ نیستم خودت زندگیتو بساز باتموم سختیاش

هی ...راست گفتی شوهرم بعد شش سال هیچ قدبازیش وتکبرش خوب نشد از خواسته هام همیشه بخاطر مهربونیم گذشتم ...

اره عزیزم،دیدم کسی رو ک با دوستانش بگو بخوره اما خونه برج زهرمار دور از شوهرتان البته،ولی واقعا اون اومده ازدواج کنه ک ب چی برسه؟ آرامش چیزیه ک هر آدمی خواهانشه،آرامش خونتونو بیشتر کنید،غر زدن و پاپیچ شدن مرد فراری میده 

عزیزم اینکه از نیازهات کوتاه اومدی اشتباهه،میگن زنی ارج داره ک خرج داره واقعا راسته،از هر ۵ تا نیازت حتما ۲تاشو بخر،و تونستی سومی رو هم بخر،از چهارمی و پنجمی با مهربونی بگو این دوتا رو هم میخام ولی بخاطر شوهر گل و مهربانم ک نمیخوام اذیت بشه اونا رو فعلا تاکید میکنم فعلا بیخیال میشم.

من برخلاف فامیلامون اصلا اهل رفت وآمد نیستم و بیشترین مشکلات منو شوهرم سر همین رفت و آمده من خیلی جاها بخاطر شوهرم میرم ولی همیشه اعصابم داغون میشه حرص می خورم بینمون جروبحث میشه من کلا تنهایی رو بیشتر دوست دارم آرامش دارم ولی خب بعضی وقتا مجبور میشم جاهایی برم که دوست ندارم و بهم سخت میگذره و ارامشم بهم می ریزه اصلا نمیتونم مثل فامیلامون دایم تو جمع باسم از استرس و اعصاب خوردی نفسم بندمیاد 

زندگی خودم نه ک بگم گل و بلبل هستا ولی زندگی آروم هنراه خوشبختی دارم،یا بگم من خیلی حالیمه ک ریپلای میکنم کامنتهاتونو ولی از ته دل زندگی پر آرامش رو برای تک تک زنان خوش قلب و مهربون دنیا میخام،خوشبخت باشید 🤗🤗😍

هیچوقت ب شریک زندگیت نگو زبون نفهم حتی اگ در حد تنفر رفتی جلو هیچوقت ،یه مرد هر چقد کم سواد بی فکر م ...

منم دارم جدیدا بخودم فکر میکنم ونمیخام در مقابلش بااحساسم جلو برم میخام خودم رو ای خودم وایسم ..بزار هر کاری دلش میخاد بکنه ..امامنم برای زندگیش ..نمیخام از خواسته های شخصیم بگذرم..بگم بیشتر دعواهای زن وشوهر بخاطر مشکلات مالیه نداری ...بنظرم

اره عزیزم،دیدم کسی رو ک با دوستانش بگو بخوره اما خونه برج زهرمار دور از شوهرتان البته،ولی واقعا اون ...

دقیقا گل گفتی ....درست میگی خواهرم همش بهم میگه ولش کن خوب بپوش بگیرازش چطور واسه دیگران خرج میکنه دوسداره پز خودشو بده تونگذر بگو میخام ..منم الان یکمی زرنگ شدم ...اصلا اهل هم چشمی نبودم بهش گفتم باید دیگه برام خونه بگیری دیگه نمیتونم مستاجرباشم انقدر غصه خوردم که توفکرش و.رنه بعید بود بفکرش باشه