2777
2789
عنوان

اینم شدزندگی😞😞😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 61 پست

قهر که فایده نداره.بشین باش حرف بزن.قهر رابطه رو خراب میکنه.منم امروز آشتی کردم با شوهرم.دو روز قهر بودیم همش غصهدمیخوردم.امرو که حرف زدیم هم مشکلو حل کردین هم راحت شدم.پشیمون شدم که باش قهر بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا زندگیا انقد داغونه یا فقط نی نی سایتیا بد شانسن؟؟🤔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
لیاقتشونداره اینجوری دعواهامون کمتره حداقل باهم حرف نمی زنیم

خودت قلقش رو بهتر میدونی

شوهر من که اصلا جنبه نداره پیش قدم بشم رفتار های زشت تری نشون میدا همیشه بی محلی بیشتر جواب داده

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
لیاقتشونداره اینجوری دعواهامون کمتره حداقل باهم حرف نمی زنیم

من دوماه هم قهربودم اصلا هم ککم نمیگزنه ذره ای دلم براش تنگ نمیشه نمیدونم چرا اینطوری هستم اصلا وابستگی به شوهر ندارم انگار غریبه ست برام

من باهاش قهر بودم سه روز بودمریض شد بدجور تب ولرز باعثش خودش بود بابچه کوچیک دوسالم مارو زود برد عروسی یخ کردیم بچم سرماخورد من هم ...اونجاازاینکه باز به دوستش کادو زیاد داد واصلا به حرفم گوش نکرد خیلی غمگین شد ودیگه نتونستم باهاش حرف بزنم اونم فهمید من پاکت ونگاه کردم وبهش توجه نمیکنم بدون غذا مارو اورد خونه ‌...فکر نکنم هیچکی به قدی شوهرم باشه انقدر به حال خودم گریه کردم مارو مریض کرد بهش گفتم بچم مریض میشه دیر بری انقدر به فکر دوستای خوشت نباش اماتوجه بمن نداره😣

ماشالا چه همه قهر! یعنی بعضیا روش حل مساله شون از بچگی که قهر بوده هیچ فرقی نکرده 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
افتخار کن به خودت افرین نمونه یک زن ایرانی احسنت

همه ی مردها مثل هم نیستد که بخوان حرف ادم رو درک کنن

نمیدونم مجردی یا متاهل ولی اگه طرفت زبون نفهم و خودخواه باشه متوجه منظورم میشی

خداوندا مرا به حال خود رها مكن