2777
2789
عنوان

بی حسی لب پایین

6281 بازدید | 27 پست

سلام‌بچه ها خوبید؟

دوستان من ۲۵ سالمه و ۱ ماه پیش دندون عقل پاییت سمت چپ که افقی و نهفته بود و جراحی کردم دکتر گفت احتمال داره لب پایینت مدت خیلی طولانی بی حس بمونه یا اینکه دائمی باشه با اینکه مشکلی نداشتم اما چون به اونکی دندونم داشت فشار می آورد تصمیم گرفتم جراحی کنم و خداروشکر لبم بی حس نشد اما چونم از روز اول خیلی باد داشت و یکم انگار سر بود الان دست میزنم حس داره اما می خوام بخارونم انگار سر باشه نمیدونم از تورم چونمه یا همون بی حسیه البته از روز اول یکم بهتر شده الان شنبه می خوام اونیکی و در بیارم اما خیلی میترسم کسی تجربه ای داره از جراحی دندون عقل روی عصب؟ خیلی استرس دارم 😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم بعد جراحی برای کم کردن درد چی استفاه کردی ؟

گلم من اصلا درد نداشتم یعنی حتی سر سوزن هم‌نداشتم بعد جراحی یه آمپول دکتر داد زدم بعدشم فکر کنم ۲تا ژلوفن که هر ۸ ساعت بود با ۲تا استامینوفن اونم هر ۸ ساعت داده بود یعنی تعداش زیاد بود اما من ۲ تا خوردم گفتم‌حتما سریش بره درد دارم اما دیدم ندارم دیگه نخوردم

گلم من اصلا درد نداشتم یعنی حتی سر سوزن هم‌نداشتم بعد جراحی یه آمپول دکتر داد زدم بعدشم فکر کنم ۲تا ...

عزیزممم ایشالا که این یکی دندونتم راحت دربیاره و مشکل لبت بر طرف بشه   

منم دندونم افقی نهفتس یه سال پیش باید جراحی میکردم از ترسم نرفتم هنوز   

پیش جراح فک و صورت رفتی یا دندون پزشک؟

چرا اسم این دندون رو گذاشتن دندون عقل؟ دندون بی عقله بی شعور نمیتونه سر جای خودش در بیاد، من دهنم باهاش سرویس شد

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
عزیزممم ایشالا که این یکی دندونتم راحت دربیاره و مشکل لبت بر طرف بشه     منم دندونم ا ...

نه پیش جراح فک و صورت دکترم ۳۰ ساله دکتره.

عضو انجمن جراحان فک و صورت ایران .و کلی سابقه داره مطب خودش تو فرمانیه است من تو کلینیک شهید منتظری هم هست رفتم پیشش نمیدونم از یه جهت دکتر میگه ۵درصد این احتمال وجود داره از یه جهت تو پروندم نوشته نمیدونم گیج شدم

بش اعتماد کن و بسپار به خدا  ایشالا که مشکلی پیش نمیاد برات

مامانمم همین و میگه میگه باید در بیاری دکترت خوبه سنتم خوبه خدا هم‌کمکت میکنه توکل کن به خودش و برو اما واقعا سخته آخه الان مشکلی ندارم‌ولی دکتر میگه این خراب میکنه بالاخره دندونت و و برسه به عصب اونوقت مشکل دار میشه