امشب ب جشن پی پی دعوت بودم تا حالا فقط شنیده بودم ولی نرفته بودم . میوه تو ظرف یک بتر مصرف در دار گذشته بودن دور دادن بعد پاپکورن شیرین دور دادن بعد از ۲۰ دقیقه ی کیک اوردن یکیشی شکل پی پی بود یکیش شکل پوشک یک دسر م کنارش بود .اینا رو گفتم چون برام جالب بود بر عکس این ک میگفتن مزخرفه ولی برام جالب بود . یک جشن شاد و دور همی فامیل فقط انگار عنوانش قشنگ نیست
من اونجا بودم پیشنهاد میدادم یه تیکه شو خشک کنن به عنوان یادگاری وقتی عقد کرد ببرن سر عقدش شاد شه
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
حالا برا دختر سومم یه سالشه بچه ها میگن بگیر دوستامونو دعوت کنیم شوهرم میگه همینم مونده برا پی پی بچه ساز و دهول بزارم😑
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
سلام تعیین جنسیت ...انواع ماهگرد.....طلاق ...پی پی ...ایندفعه حتما جشن از شیر گرفتن ...جشن خانم شدن ...جشن اولین ها ....به کجا داریم می ریم ......یاد جمله مفتش در هزار دستان افتادم :مردمه خواب ...ملته چورتی
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))