2789
عنوان

جشن پی پی

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 63 پست

اتفاقا این جشنا برای رشد شخصیت بچه لازمه اینکه تشویق بشه از الان برای کسب موفقیت بیشتر و مستقل شدن. چون خیلی از بچه ها سختشونه استقلال. جشن پریودو این چیزام خوبه امااااا جمع 3.4 نفری خانواده با یه هدیه کوچیک و خوراکی. اصلا این مدلیش خوب نیس این کارا باعث چشم و هم چشمی میشه هزینه الکی رو دوش مردم تو این وضع جامعه. دلخوشی خوبه اما اینکه تبدیل به رسم شه نه...ذاتا کلی رسم مسخره اضافه داریم (کلی هم خوب داریم البته) دیگه اینارو اضافه نکنن

خب عب نداره شما برا بچت بگیر😂😂😂😂😂😂😂😂فامیلا ما هم نگرفتن واسه بچه هاشون تازه تولدم نمیگیرن 😂 ...

ضایع بازیه. بعدم کی کیک به شکل پ ی پ ی میخوره. یعنی من که چندشم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیشو بخوام ندید بگیرم کیک به شکل پیپیو کجای دلم بزارم😕😕

اگر دختره حتما اولین بار که پریود بشه باید منتظر کیکهای فجیعتری باشید😂

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊

خیلی مسخره س

واقعا یه مرحله از رشد بچه س . اما کیک به اون شکل معنی نداره

اینقدر رفت و آمد ها کم شده مردم دنبال بهانه ان برا جشن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
اتفاقا این جشنا برای رشد شخصیت بچه لازمه اینکه تشویق بشه از الان برای کسب موفقیت بیشتر و مستقل شدن. ...

اینا دیگه خیلی بچه ها رو لوس کردن. فک کنم این نسلی که داره میاد پوکیده ترین و لوس ترین نسل ممکن بشه

ضایع بازیه. بعدم کی کیک به شکل پ ی پ ی میخوره. یعنی من که چندشم میشه

میدونم منم شوخی کردم اینا مرفه بی دردن بعدشم اصن خیلی خنده دار بود😂😂😂😂سکوت تو خونه حاکم بود الان که گفتم از خنده همه ترکیدن😂😂😂

من خودم مجردم ولی شیش تا خواهرزاده دارم یکشونم همچین جشنی براش نگرفتن برای همین پرسیدم. 

اره خب خیلیا نمیگیرن بین مردم باب نیست این رسمای عجیب جدیدا اومده

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

به این جشنا میگن گود بای پی پی😂😂

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
گودبای پوشک بهتره فک کنم

😂😂😂😂اره ولی اسمشه دیگ