2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 100 پست
عزیزم چی شد حامله شدی خبر بده 

سلام گلم من دیروز آز دادم مشکوک بود ولی خود ازمایشگاه میگفت مثبته نگران نباش تا شنبه ک 48ساعت بگذره ببینم بالا میره تیتراژم 15شد زیر10منفی بالای30مثبت😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم من دیروز آز دادم مشکوک بود ولی خود ازمایشگاه میگفت مثبته نگران نباش تا شنبه ک 48ساعت بگذره ...

وایی رفتی جوابشو به منم بگو ایشالا که مثبته برای منم دعا کن این ماه نتیجه بگیرم

وایی رفتی جوابشو به منم بگو ایشالا که مثبته برای منم دعا کن این ماه نتیجه بگیرم

انشالله ب امید خدا این ماه جوابت مثبت باشه عزیز دلم از ته دلم واست آرزو میکنم ک دلت شاد بشه😙

خیلی ناراحت شدم از صبح منتظرت بودم بیای جواب مثبتو بدی

صبح کلی التماسشون کردم گفتن نه جواب همون 4حاضر میشه خودمم تا حالا استرس داشتم انشالله ماه بعد خودت با خبر خوش بیای عزیز دلم

نمیدونم ولی دیگ واس ivfاقدام نمیکنم خیلی اذیت شدم انقدر آمپول زدم ک نمیتونم بشینم آخرشم هیچی موندم ش ...

خدا بزرگه اشکالی نداره فعلا خدا صلاح ندونسته 

صبح کلی التماسشون کردم گفتن نه جواب همون 4حاضر میشه خودمم تا حالا استرس داشتم انشالله ماه بعد خودت ب ...

وایی خیلی بده استرس داشتن من سه شنبه وقت سونو هست از الان دلشوره دارم .دکترم شوهرمو نوشته ازمایش نمیره میگه من ده سال پیش دوستام نیرفتن ازمایش بدن چون تو باشگاه بودن منم با اونا رفتم دکتر گفت سالمی الانم نمیره