2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چون هر روز 2 امپول پروژسترون میزنم 1دونه هم زیر جلدی شاید بخاطر اونا بند اومده😧😧

منم دو تا امپول زده بودم درست روز موعد شدم باور کن خبری هست خدا بخواد

سنت کمه اگ لوله هات چسبندگی نداشته باشن میشی منم 1دختر14ساله دارم ولی لوله هام چسبندگی دارن ذخیره تخ ...

خانومی واسه چسبندگی لوله هات چیکار کردم خیلی میترسم منم اینطوری بشم

خانومی واسه چسبندگی لوله هات چیکار کردم خیلی میترسم منم اینطوری بشم

عکس رنگی گرفتم گفتن چسبندگی داره دکترم گفت جای لاپاراسکوپی یهویی بیاivfکن چون هم سنم بالاس هم ذخیرم کمه

نه من فولوکلم هر ماه رفتم بدون دارو عالی بودن گفتن شاید ازاد  نمیشه روز چهاردهم دو تا امپول زدم ...

نه من منظورم امپول پرژسترون ک 2تا هر روز میزنم فک میکنم جلو پریود شدن میگیره

سلام عزیزم صبح زدم منفی بود😧دیگه بمونم تا 5شنبه آز بدم ببینم چی میشه😥😧

ایشالا مثبت میشه منم امروز دکتر رفتم گفت روزب ۳ تا لتروزول دو تا امپول زیر جلدی و دو تا ازاد سازی  گفت تخمکت روز دوازده سیکل که ۱۴ و ۱۵ بوده کم بوده باید بیشنر بشه حالا خدا بخواد میده نخواد نه

ایشالا مثبت میشه منم امروز دکتر رفتم گفت روزب ۳ تا لتروزول دو تا امپول زیر جلدی و دو تا ازاد سازی &n ...

انشالله ب امید خدا هر چی صلاح اونه امیدوار باش سنت کمه حتما میگیره فقط زمان میبره