2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که این ماه پوچ بود ایشالا ماه دیگه، وقتی جاریم میپرسه اقدام کردی میگم نه الکی نمیدونم بگم بهش یا ...

منم جاریم بعد من عروسی کرده دو ماه دیگه بچش به دنیا میاد میگن بزار بچه دار شی میگم میخوام چیکار نمیخوام 

منم جاریم بعد من عروسی کرده دو ماه دیگه بچش به دنیا میاد میگن بزار بچه دار شی میگم میخوام چیکار نمیخ ...

والا من که الکی میگم نمیخوام ولی واقعا" میخوام مردم که همیشه فوضول نمیدونم چی بهشون بگم، چندساله ازدواج کردی؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
منم جاریم بعد من عروسی کرده دو ماه دیگه بچش به دنیا میاد میگن بزار بچه دار شی میگم میخوام چیکار نمیخ ...

منم با خانواده شوهرم تو ی ساختمونیم بعد پانکچرو انتقالم حالم بد بود شک کردن هی میپرسن هی چک میکنن هرروزم ک مجبورم برم آمپول بزنم دیگ بدتر خسته شدم دیگ😧

منم با خانواده شوهرم تو ی ساختمونیم بعد پانکچرو انتقالم حالم بد بود شک کردن هی میپرسن هی چک میکنن هر ...

سلام  خوبین چه خبر . بی بی چک استفاده نکردین هنوز

من که این ماه پوچ بود ایشالا ماه دیگه، وقتی جاریم میپرسه اقدام کردی میگم نه الکی نمیدونم بگم بهش یا ...

اره به کسی نگو اقدام میکنی

هی ازت میپرسن و اعصابت بهم میریزه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید