2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا😖

شرمنده عزیزم الان متوجه نشدم "چرا" ئی  که گفتی سوالی بود یا تاییدی ...

ولی اگه سوالی بود باید بگم فکر نمیکنم خاله ت خودش هم در اوضاع روحی مساعدی به سر میبره. بهر حال خواهرش بوده، الان تو فکر خواهرشه، نمیشه یهو یه غریبه تماس بگیره و بگه میخوایم بیایم خواستگاری. شاید ناراحتی خاله ت از بابت فوت مادرت باعث بشه ک با مادر خواستگارت بد صحبت کنه و خب اینطوری اوضاع یه کم سخت بشه

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
عزیزم خب منطقیش اینه که تا عید صبر کنی به احترامه مادرت چون همین مادرشوهره بعدا میزنه تو سرت که ماد ...

من اصلا حرفی نزدم ..مادرش گفته یه مدت که گذشت بریم خواستگاری ...مادر خودش بیشتر اصرار داره.........ولی به نقلی گرگ بیابونم تو شرایط من نباشه خیلی بده اوضاعم شدم عین اواره ها چند روز میرم خونه خالم چندروز اون میاد ...از اونور اونا میرن خونه فامیلای شوهرش یا اونا میان منم همیشه اونجام مجبورم برم باهاشون ...خستم از شرایط وگرنه مگه کسی که شرایط نرمال داره دلش میاد به این زودیا بره سمت ازدواج

چرا😖

عزیزم اول از همه از صمیم قلبم بهت تسلیت میگم فوت مادر عزیزت رو.غم آخرت باشه

دوم اینکه بهتره با خاله ات یک‌ جوری سر بسته صحبت کنی یا اگر باهاش راحتی به طور واضح و کامل باهاش صحبت کن

بزار بدونه که شماهم موافق هستی 

یک وقت نکنه مادر پسر زنگ بزنه و این ها فکر کنن تو ناراضی هستی و جواب منفی بدن 

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

نه عزیزم تاییدی بود ..متوجه ام

عزیز دلم بازم واست آرزوی خوشبختی دارم

روح مادرت هم شاد😙❤

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦