2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 54 پست

عزیزم منم مامانم فوت کرد چند ماه بعد فوتش من عقد کزدم...همه هم خوشحال شدن چون میدونستن تو تنهایی داغون میشم

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین میترسم و نمیدونم چطور مطرح کنم اصلا

درد و دل کن

بگو از تنهایی هات

از اینکه مامانت تنها همدمت بود

بگو الان شما رو مثل مادرم میبینم

بگو مامانم همیشه دوس داشت من عروس بشم بگو آرزوش دیدن من تو لباس عروس بود ولی حیف ک نشد😥

کم کم بگو و واکنشش رو بعد از حرفات ببین

اگ دیدی مهربون نگاهت میکنه برو سر اصل مطلب و حرف دلت رو بزن☺

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

تو ام بزار یه مدت بگذره بعد مطرح کن...انشاالله درکت میکنن و ازین تنهایی و غم نجات پیدا میکنی...برات آرزوی خوشبختی دارم

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
سر اینجور مسائل نه ،،اونام میدونن کسی هست تو زندگیم ولی اصلا نمیپرسن خب چیشد و...

ببین میدونم خیلی سخته بیان همچین مسئله ای، اما خوب بشین باخودت فکرکن اگه واقعاتصمیمت جدیه پس باید بجنگی

به خالت بگو خاله من این شرایط برام خیلی سخته اگه اجازه بدین بیان خواستگاری، فقط یک عقد ساده و محضری بدون هیچ مراسمی،

اگه جبهه گرفت سعی کن منطقی و بادلیل راضیش کنی و بگی چقدر حس تنهایی داری و اذیت میشی

ازهیچی نترس، من احساس میکنم درکت میکنن چون شرایط خوبی نداری الان

ببین میدونم خیلی سخته بیان همچین مسئله ای، اما خوب بشین باخودت فکرکن اگه واقعاتصمیمت جدیه پس باید بج ...

قضییه این فوت ایشون فقط منو تنها کرد از همه بیشتر به من ضربه زد و...😖

اصلا نمیخوام خودم مطرح کنم مادر پسر میخواد زنگ بزنه 

خب آخه بهتر نیست خاله ت یه کم در جریان باشه ؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦